Славље код Зорице и Кемиша поводом крштења унуке!

Злата Аранђеловић, ћерка Зорице Брунцлик и Мирољуба Аранђеловића Кемиша, данас је организовала велико славље поводом крштења ћерка Милице коју је добила са певачем Милошем Вујановићем.

Забава 22.05.2023 | 20:20
Славље код Зорице и Кемиша поводом крштења унуке!

Они су своју мезимицу обукли у белу хаљину са машном, а све то употпунили су јој минијатурним бисерним штиклицама, а Злата је понела елегантно розе одело, док се Милош одлучио за свечану варијанту.

Zorica Brunclik, Miroljub Aranđelović Kemiš <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: АТАИМАГЕС<бр /><бр />

Они нису скидали осмех са лица, те су скористили су прилику да признају колико су поносни на своју наследницу, а онда је уследило породично позирање испред медије и фоторепортера.

Велику пажњу својим стајлингом привукла је и сама певачица, која је појавила у леопард оделу и показала да и упркос годинама изгледа одлично.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2023/05/22/16/3468860_брунцлик-крстење-22052023-0012_фф.јпг?вер=1684767182" алт="Зорица Брунцлик, Мирољуб Аранђеловић Кемиш" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: АТАИМАГЕС<бр /><бр />

- Баба и деда су били толико узбуђени да нису ока склопили ноћас. Дошли смо у једну проверену кућу, очекујемо да то буде како треба. Ја сам највише плакала, толико сам била узбуђена. Очекујемо још једну принову за два-три месеца, репертоар смо утврдили. Ташта не пије, то је боље по све - изјавила је Зорица, која није крила колико је срећна, а исто тако поносно проговорила о томе на кога је унука музикална:

- Научила је баба сад када буде музика, а оно када је ритам, она "опс, опс", даје му темпо када је музика. - истакла је певачица, а Милош је добацио да је "ћерка на маму талентована", те тако насмејао све.

(Курир.рс/ Ало)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Зоран

22.05.2023 22:42

Врхунски умјетници али сељаклук теце из њих

ОДГОВОРИТЕ