Поступак против мајке дјечака који је починио масакр

Прво основно јавно тужилаштво у Београду је по службеној дужности формирало предмет у вези са догађајем у ОШ "Владимир Рибникар" од 3. 5. 2023. године, када је дечак (13) лишио живота девет лица и ранио још четворо, од којих је једно преминуло, а како би се утврдило да ли се у радњама М. К. мајке дечака (13) стичу елементи кривичног дела запуштање и злостављање малолетног лица.

Србија 22.05.2023 | 10:42
Поступак против мајке дјечака који је починио масакр

- Тужилаштво је Полицијској управи за град Београд упутило захтев за прикупљање потребних обавештења којим је наложено да се саслуша осумњичена М.К. да се обави разговор са педагогом и психологом запосленим у ОШ "Владимир Рибникар", као и да се предузму све друге мере и радње потребне за потпуно утврђивање чињеничног стања - наводи се у саопштењу тужилаштва.

Такође, Градском центру за социјални рад, како се додаје, наложено је да изврши дијагностичку процену функционисања породице дечака (13) и о томе достави извештај тужилаштву, као и да утврди да ли се наведена породица раније налазила у евиденцији тог органа.

- Након што тужилаштву буду достављени извештаји Полицијске управе за Град Београд и Градског центра за социјални рад, јавност ће без одлагања бити обавештена о даљем току поступка и донетим одлукама - наводи се из Првог основног јавног тужилаштва.

(Курир)  Фото:Информер

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

И свакерке

22.05.2023 12:12

И свалере, све који су у контакту са дјететом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

22.05.2023 14:19

Касно је сад.Ста год да урадите деце нема

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.05.2023 18:19

Туга се никада немозе обрисати са родитељски лица девет мали дуса како ниси 100 пута у глави размислијо сто це ти пистољ рјесење си могао наци без повреде и трагедије преко директора сколе итд ако те је неко провоциро исли смо сви у сколу тада није било мобилни телефона него ногомет,одбојка уцење мало буде коскање али све додје на своје али ово није нормално поздрав бн тв

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

22.05.2023 19:09

Непотребни детаљи, цињенице су познате, све нека се догадја иза затворених врата, полиције и суда. Оба родитеља би морала бити у затвору, до конацне реци правде. Све информације о њима узнемиравају јавност, одрастле и посебно децу. Постедите нас.

ОДГОВОРИТЕ