Српски нарко-бос побјегао полицији са аеродрома у Колумбији

Српски држављанин А.М. (47) , који је у Колумбији означен као један од опасних нарко-дилера, успео је да побегне полицији на аеродрому у близини Медељина!

Свијет 20.05.2023 | 16:13
Српски нарко-бос побјегао полицији са аеродрома у Колумбији

Како преносе колумбијски медији, Србин је ухапшен пре осам дана, када је долетео са Кариба, односно из Доминиканске Републике, и јуче је требало да буде изручен Италији која је за њим расписала потерницу.

Подсетимо, он је приликом депортације на аеродрому Хосе Марија Кордова успео да побегне полицијским службеницима, искористивши њихов тренутак непажње. Наиме, он је питао службенике може ли купити флашицу воде и у том моменту истрчао је ка црном аутомобилу марке "ауди" приликом чега је одмах кренула пуцњава.

Приликом пуцњаве на аеродрому нико није настрадао, али је Мрдежа успео да побегне.

Напуштени црни аутомобил којим је побегао, пронађен је у руралној области општине Гварне, у источној Антиокији и за сада још увек нема трагова о томе где се бегунац налази.

Овај четрдесетседмогодишњи бегунац индетификован је са два имена. Поред А.М., познат је и по другом имену иницијала Н.Б., а терети се због своје улоге у организацији за трговину дрогом и зато што се сумњичи да је он одговоран за маркетинг преко 82 килограма кокаина између европских земаља Италије и Шпаније у 2020. години.

Како га шпански медији описују, он је српски нарко-бос или капо у Европи, чија је криминална структура традиционална и посвећена трговини колумбијским кокаином, хероином и хашишом.

(Курир.рс) Фото: Колумбијска полиција

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Неко

20.05.2023 16:44

А што стављате иницијале само, па није коњ малољетан??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ах

21.05.2023 07:38

Мозда је договор да побјегне, мозда сви помало имају цара

Name

Марија

21.05.2023 09:13

Колико је платио!

ОДГОВОРИТЕ