Одгођено суђење Далибору Мандићу за убиство у БЛ

Далибор Мандић, оптужени за једно од најбруталнијих убистава у Бањалуци, добио је новог адвоката због чега му је данас одгођено суђење.

Република Српска 19.05.2023 | 12:10
Одгођено суђење Далибору Мандићу за убиство у БЛ

Мандић (36) је оптужен да је 2. децембра 2022. године убио Ариела Богдановића у Бањалуци.

Њему је послије хапшења по службеној дужности додијељен адвокат Вања Лакић, али се он више пута жалио да није задовољан како га она заступа.

Због тога је добио новог адвоката по службеној дужности Зорана Бубића.

Адвокат Бубић је на рочишту јутрос објаснио да је прије пар дана добио случај и да је предмет врло опширан и да се није могао припремити за данашње рочиште, па је оно одгођено.

Оптужени Мандић је данас рекао да је задовољан са новим адвокатом.

У оптужници је прецизирано да је кобног дана око 19.35 у улици Булевар Српске војске у насељу Борик, Мандић пратио Богдановића у намјери да га убије.

Богдановић се кретао пјешке стазом из правца тржног центра “Делта” у правцу Ребровачког моста. Доласком у близину студентског центра “Кампус” стигао је оштећеног, након чега му је ножем који је држао у руци задао убодну рану у предјелу горњег дијела трупа.

– Жртва је почела да бјежи, а Мандић трчи за њим и стиже га код бензинске пумпе гдје је Богдановић пао на асфалтну подлогу.  Потом је оштећеном који је лежао на асфалтној подлози, са ножем у руци задао осам убодних рана у предјелу задње стране лијевог рамена, лијеве стране лица и врата, те десне стране грудног коша усљед чега је код оштећеног дошло до спољашњег и унутрашњег крварења са посљедичним искрварењем, те наступила смрт. Осумњичени се тада дао у бјекство и напустио мјесто догађаја у правцу Кампуса – наведено је у оптужници.

(Српскаинфо) Фото:Српскаинфо

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Бања Лука

19.05.2023 10:46

Цуј није задовољан како га заступа?!?! Јбо ли ти племе и сјеме своје, треба ти поломити све кости, психопато…..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оли

19.05.2023 13:18

Зар послије 6 мјесеци тек му се суди ста се чекало толико.И јос монструм тражи нека права,фуј

Name

Ре Бања лука

19.05.2023 12:46

Поломит њега,и сву му близу и даљу фамилију!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рр

19.05.2023 21:31

Као црвени кмери!Тако би требало и оном малом што поби школске другове:оца,матер па тако редом па би видјели како би родитељи васпитавали дјецу