"Чола у ресторану носи качкет и гледа у зид!"

Новинарка Симонида Милојковић последњих неколико година посвећена је писању и до сада је објавила неколико књига. Али, док је радила у београдским редакција бавила се и естрадом, те је често са познатима проводила време.

Забава 18.05.2023 | 18:29
"Чола у ресторану носи качкет и гледа у зид!"

Она је сада говорила о певачима, а присетила се и одлазака у ресторане са Здравком Чолићем.

- Као новинар често сам била на ручку или вечери са Здравком Чолићем, он изведе неко наше друштво, буде тако десетак људи. Како сви ми волимо када седимо у ресторану да седнемо до зида како би имали поглед на госте, а Здравко не. Он пусти све нас да седнемо до зида да би гледали, а он седне и гледа директно у зид и све време држи качкет на глави јер је то једини начин да може човек да се опусти у ресторану и да може да прича са својим пријатељима. Ако не би тако урадио свака два минута би му неко пришао - рекла је Симонида у емисији "Без филтера".

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/10/09/13/3204121_зоз-6886_фф.јпг?вер=1684424673" алт="Симонида Милојковић" /><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ЗОРАНА ЈЕВТИЋ

(Курир.рс/ Грандонлине)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јест

18.05.2023 17:09

И фаца.Сви се отимају за сликање са њим.Да има имало карактера не бих на дан жалости пјевао, вец би' као и остали пјевачи прекинуо своју турнеју,макар на кратко.Срамота колико је то проклетсво за новцем.

ОДГОВОРИТЕ