Урна Лане Токовић биће изложена у Алеји заслужних грађана!

Након кремације на Новом гробљу, урна Лане Токовић биће постављена у Алеји заслужних грађана.

Забава 16.05.2023 | 18:40
Урна Лане Токовић биће изложена у Алеји заслужних грађана!

Кремација певачице Лане Токовић, која је изненада преминула 13. маја у 56. години, биће обављена на Новом гробљу у четвртак, а њена урна биће изложена у Алеји заслужних грађана што је потврдила и Ванеса Шокчић.

 
Lana Toković, Vanesa Šokčić
ФОТО: НЕБОЈША МАНДИЋ, СОЊА СПАСИЋ

- Лана је била почасни грађанин и Алеју је заслужила. У опису њене биографије можете видети сва њена дела која ово оправдавају - каже Ванеса Шокчић.

Она је открила и да се њих две друже 30 година.

- Много сам је волела нас две се дружимо од 1993. године и ова њена изненадна смрт нас је све погодила - испричала је певачица.

Lana Toković
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

Подсетмо, певачица Лана Токовић преминула је пре два дана на ВМА, а како је за домаће медије рекао њен пријатељ, узрок смрти је сепса због које је упала у кому.

Иначе, Лана Токовић завршила је клавир и соло певање. Била је члан драмске групе у Београу у класи професора Миодрага Алексића. Професионални ангажман у музици започела је у својој 16. години, прво у Студију 13, а потом у Студију 6 Радио Београда где је постала најмлађи продуцент и музички уредник. Свој ангажман на овом пољу наставила је у две музичке куће из Љубљане.

(Курир.рс/Информер)

Коментари / 0

Оставите коментар