Ђани жени сина, на свадби се окупило пола естраде

Марко Трајковић, млађи син фолкера Радише Трајковића Ђанија, на вечну љубав се данас и пред Богом заклео својој изабраници Мињи.

Забава 15.05.2023 | 19:44
Ђани жени сина, на свадби се окупило пола естраде

Након црквеног венчања уприличили су гала свадбена фешта у једном познатом београдском хотелу, на који је Ђани позвао бројне пријатеље и колеге са домаће естрадне сцене.

 

Међу првим естрадњацима, стигли су Катарина Грујић и њен супруг фудбалер Марко Гобељић. Друштво им је правио певачицин отац, а она је заблистала у прекрасној хаљини, која јиј је стајала као саливена.

Фудбалер је изабрао црно одело које је разбијено белом кошуљом, те није заостајао од супруге када је елеганција у питању. - Увек се радујем оваквим слављима, једва чекам да се слави љубав. Данас славимо Маркову љубав. Њега познајем од његове пете године. Ђани и мој тата су побратими. Наравно да ћу запевати на слављу - рекла је певачица, а потом додала да им је као свадбени поклон донела коверат.

Одмах за њима стигла је и Ванеса Шокчић у друштву непознатог мушкарца, за којег тврди да је њен нови емотивни партнер.

Зорица Брунцлик дошла је у пратњи сцог супруга Кемиша, зета Милоша и ћерке.

- Волим весеља, кад су лепе ствари. Знам када су се Ђанијеви синови родили... Младенце не интересује сад да им сад ја певам, или било ко од нас, они су у свом филму љубави. Ја сам на весељима веселија од Кемиша, не могу да се зауставим - рекла је певачица за Курир.

 

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар