Београђанин слао пријетеће позиве у Црну Гору?

Из Управе полиције саопштено да ће се активности на расвјетљавању свих околности и чињеница наставити путем међународне полицијске сарадње ио да ће бити предузете одговарајуће мјере у односу на П.М.

Регион 13.05.2023 | 14:36
Београђанин слао пријетеће позиве у Црну Гору?

Пријетеће позиве по аеродроме, жељезничке станице и хотеле у Црној Гори употио је П.М (45) из Београда, саопштено је из Управе полиције.

У саопштењу се наводи да ће се активности на расвјетљавању свих околности и чињеница наставити путем међународне полицијске сарадње и да ће бити предузете одговарајуће мјере против П.М.

"Службеници Регионалног центра безбједности 'Југ', Одјељење безбједности Бар јутрос су обавијештени од стране запослених у једном хотелу у Сутомору да им је упућен телефонски позив од стране непознатог лица које је саопштило да ће 'дићи у ваздух' хотеле и жељезничке станице, не прецизирајући које", саопштено је из Управе полиције.

Упознат је тужилац који је квалификовао кривично дјело изазивање панике и нереда.

"Предузете су мјере и радње од стране полицијских службеника барске полиције, који су у сарадњи са службеницима НЦБ Интерпола Подгорица дошли до сазнања да је корисник телефонског броја са којег је упућен пријетећи позив П.М (45) из Београда.

Такође, предузимајући мјере и радње из своје надлежности полиција је утврдила да су позиви који су јутрос упућени на телефонске бројеве Аеродрома Подгорица и Аеродрома Тиват дошли са исте адресе, односно, са истог броја телефона.

Са тим сазнањима упознат је тужилац у Основном државном тужилаштву у Подгорици који ће се изјаснити о квалификацији кривичног дјела", наводи се у саопштењу.

Аеродроми Црне Горе саопштили су да су јутрос послије девет сати добили одређене пријетње телефонским путем, због чега су на аеродромима у Подгорици и Тивту појачане безбједносне провјере.

Због пријетњи је један авион био враћен на додатну контролу.

Након детаљне провјере, авион компаније Аустриан Аирлинес полетио је са подгоричком аеродрома у 10.52. Лет је иначе био планиран за јутрос у 7 сати.

(Вијести.ме)  Фото: Вијести.ме

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Нема лијека

13.05.2023 13:14

Болесно, болесно. Године које су иза нас довеле су со болесног друштва . Толеранција нечега сто се не толерисе, лаж од оних од којих треба да чујемо истину, од криминалаца , умјопоремецених, садиста правити хероје, идоле… Погрешно је то за цијело друштво . Погледајте како нам се враћа .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дука

13.05.2023 13:41

Ма ајте кода се у цг ишта дешава

ОДГОВОРИТЕ