Ученица направила списак за одстрел: Привела је полиција

Ученица једне бјеловарске школе имала је списак за одстрел на којој су се нашли њене колеге из разреда, информација је којој су редакцији Регионалног портала потврдили бројни родитељи, забринути како су за то дознали тек данас.

Регион 12.05.2023 | 19:29
Ученица направила списак за одстрел: Привела је полиција

Наиме, како нам пишу, с том информацијом данас су их упознала њихова дјеца, иако је наводно листа за одстрел с именима и презименима ученика и ученица објављена прије неколико дана на Тик Току те и даље кружи друштвеним мрежама, пише Бјеловар.ливе.

Привела ју полиција

Убрзо након што је објављена, дознајемо, са снимком је упозната полиција која је у врло кратком времену привела ученицу, а снимак је убрзо и обрисан.

Но, наводно постоје сцреенсхотови које су направили ученици школе тако да се ту и тамо још увијек иста може пронаћи, а несумњиво се и даље интерно дијели.

Ученица је уз попис пријетила да ће све с истог побити, а с цијелом причом је упознат и подручни Завод за социјални рад (бивши Центар за социјалну скрб).

Такође, незванично сазнајемо да је ученица која је саставила листу, очито по узору на трагедију из Београда, истог дана искључена из бјеловарске школе.

Забринути родитељ: Отац дотичне је ловац и има приступ оружју?

- Данас су тек ученици сазнали како је један цијели разред с још једним дјечком на попису једне помахнитале дјевојке која пријети да ће их побити. Отац дотичне је ловац и има приступ оружју и није баш то безопасно. Нажалост ми као родитељи о том нисмо обавијештени, тек су данас дјеца о том сазнала – само је једна о родитељских порука које су данас стигле Регионалном порталу Бјеловар.ливе.

Из извора који је добро упознат с овом проблематиком дознајемо и како слична листа за одстрел није осванула само у једној бјеловарској школи.

(Н1) Фото: Н1 ХР 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Татар

12.05.2023 18:22

Почела нас наша деца уништавати. С правом.Цему смо их научили шта им остављамо

ОДГОВОРИТЕ
Name

То је сотонин план

12.05.2023 20:42

Унистити породицу и друство, све људске вриједности и изазвати хаос, да се нерадјају, да се бојимо за дјецу, да се бојимо сопствене дјеце, да се дјеца боје дјеце итд, итд....

Name

Луча

12.05.2023 19:36

Опет четници раде проблеме

ОДГОВОРИТЕ
Name

Корослав

12.05.2023 21:35

Кад сте почели и завршите.

Name

Оли

12.05.2023 21:39

Треба ту докону дјецу запослити несто да раде ово све из објести и бетерме?