Еинхелл је започео глобални маркетиншки турбо с два врхунска партнера

Ландау а. д. Исар, 9. маја 2023. – Еинхелл Германy АГ помјера глобалну експанзију свог бренда – а фирма то чини уз харизму два свјетски позната партнера: ФЦ Баyерн Мüнцхен и Мерцедес-АМГ ПЕТРОНАС Формула 1 Теам. Брендови су такође главни и средишњи дио ТВ кампање високог профила, која се од почетка априла емитовала у 13 земаља.

Свијет 12.05.2023 | 14:55
Еинхелл је започео глобални маркетиншки турбо с два врхунска партнера

Бренд је емоција

Као визионар бежичне будућности, Еинхелл Германy АГ себи је поставио високе циљеве. Уз досљедно ширење асортимана, улаже и у стратешки развој властитог бренда:

„Поставили смо си амбициозне циљеве и брзо напредујемо. Наше партнерство с ФЦ Баyерном већ нам је помогло да оставимо утисак. Формула 1 нам доноси још једну циљну групу и други је турбо погон у нашој међународној комуникацији, јер ће нам јасна оријентација према купцима и јаки партнери на истој даљини омогућити промицање развоја нашег бренда на међународној сцени,” каже Јулиан Бохрy, Маркетинг Директор Еинхелл Германy АГ.

„Наш циљ је купце емоционално везати за бренд Еинхелл, јер бренд чине емоције."

Е-Теам 2.0, Еинхеллова посебна “уради сам“ екипа

Партнерство с ФЦ Баyерном и Мерцедес-АМГ ПЕТРОНАС Ф1 Теам-ом средишњи је дио ТВ кампање која је покренута у априлу, а сада се протеже на писане и онлине медије.

Наставак кампање Е-Теам настао је под редитељском палицом вишеструко награђиваног редатеља Цхарлеyа Стадлера. Е-Теам, предани “уради сам” тим, претвара немогуће у могуће помоћу алата Поwер X-Цханге.

Са слободом без каблова за напајање, четири лика – Франк, Цразy-ДИY, Скyе и Мике, које међу осталима глуме Мицхаел Епп и Винзенз Киефер – хватају се у коштац с посебно тешким задацима, довршавајући сваки изазовни задатак уз осмијех и намигивање.

Огласи ТВ кампање емитовани су више од 25.000 пута у 13 различитих земаља. У кампањи су два свјетски позната лица: Тото Wолфф и Оливер Кахн.

Еинхелл као "службени стручњак за алате" Мерцедес-АМГ ПЕТРОНАС Ф1 Теам-а

С почетком сезоне Формуле 1 2023., бренд Еинхелл сада је такође присутан у елитном мотоспорту као "Службени стручњак за алате" гараже Мерцедеса Формуле 1. Тото Wолфф, шеф тима и извршни директор Мерцедес-АМГ ПЕТРОНАС Ф1 Теам-а, је амбасадор бренда Еинхелл у овом партнерству - и премијерно ће се појавити као рекламно лице Еинхелла на телевизији.

Партнерство усмјерава сву своју енергију на тему батерија и технолошке експертизе. Уз велики телевизијски простор у сједишту Мерцедеса Ф1 у Брацклеyу (УК), продукцијски тим користио је један од најмодернијих виртуалних студија у Еуропи, Хyпербоwл. Под слоганом "Два партнера, једна мисија: максималне перформансе", Поwер X-Цханге алати - захваљујући Еинхелловој стручности о батеријама - осигуравају не само бежичну слободу, већ и максималне перформансе.

Рицхард Сандерс, комерцијални директор Мерцедес-АМГ ПЕТРОНАС Ф1 Теам-а:

“Импресиониран сам и задовољан колико је добро Еинхелл успио пренијети технолошку снагу и енергију нашег партнерства у овој реклами. Кампања привлачи пажњу гледаоца и купцима јасно комуницира кључне аспекте Еинхелловог асортимана производа. Као што се види у огласу, њихови бежични алати кориснику пружају потпуну слободу кориштења, без жртвовања перформанси; то је важна значајка на коју се наш тим ослања сваки викенд.”

“Воз смрти” у Аллианз Арени

Еинхелл је златни партнер и "службени стручњак за дом и врт" тима ФЦ Баyерн од аугуста 2021. Оливер Кахн, извршни директор ФЦ Баyерн Мüнцхен, појављује се лично као амбасадор бренда Еинхелл. Поновно улази у улогу клијента и даје упуства Е-Теаму да створи "савршене услове" на Аллианз Арени. Покретан низом различитих батеријских алата, Е-Теам испуњава његове спецификације на Аллианз Арени – надмашујући његова очекивања у изненађујућем заокрету изградњом масивног 'воза смрти'.

Батерије у походу

Као водећи произвођач ултрамодерних алата и вртне опреме, Еинхелл Германy АГ може се осврнути на године неуспоредивог успјеха. Стручњак за батерије одушевљава “уради сам” купце широм свијета својом иновативном акумулаторском платформом Поwер X-Цханге.

С више од 40 подружница, Еинхелл Германy АГ постао је глобални играч с активном присутношћу у више од 100 земаља. Платформа Поwер X-Цханге симбол је успјеха Еинхелла и позиционира твртку као лидера у сектору акумулаторских алата.

С више од 250 акумулаторских алата за дом и врт, Еинхелл је била прва твртка која је развила свеобухватну и јасно структурирану акумулаторску платформу која се стално шири.

О фирми Еинхелл Германy АГ

Еинхелл је водећи произвођач врхунских алата и опреме за дом и врт. Са сједиштем у Ландау/Исару (Баварска), међународно успјешна фирма континуирано је ширила своју иновативну Поwер X-Цханге акумулаторску платформу и сада је тржишни лидер у подручју акумулаторских алата за дом  и врт.

Еинхелл већ дуги низ година поставља нове стандарде у погледу трајности, учинковитости и сигурности. Еинхелл купци цијене слободу кориштења алата без каблова за напајање, као и изврсну вриједност за новац коју Еинхелл производи представљају и првокласну корисничку услугу коју фирма нуди.

(ПР) Фото: ПР

Коментари / 0

Оставите коментар