Преминула позната одбојкашица након тешке болести

Паула Борго, репрезентативка Бразила у одбојци, изгубила је животну борбу у 30. години.

Свијет 12.05.2023 | 10:34
Преминула позната одбојкашица након тешке болести

Повукла се у пензију септембра прошле године када јој је дијагностикована тешка болест. Била је репрезентативка Бразила и са Бразилом стигла до сребра у Лиги нација и до злата на првенству Јужне Америке током 2019. године.

Само два дана пре смрти се огласила на Инстаграму емотивном поруком у којој се опростила од супруга.

„Прошао је и наш пети дан, а ја нисам била довољно добро да бих уопште могла да причам. Провели смо пети дан у болници, бринуо си се за мене и говорио ми колико ме волиш. Чула сам толико прича о мужевима који су напустили своје жене кад су разболеле, Карлос је био потпуно другачији, показао ми је колико ме воли, показао ми је да је он човек којег ми је Бог послао.

Љубави, могу толико добрих ствари да кажем о теби, толико текстова написати о твом карактеру, толико лепих фраза рећи о бићу какво јеси, али нећу дужити. Само желим да сватко има привилегију да има Карлоса у свом животу, сина попут Карлоса, супруга, брата и Карлос би засигурно био сјајан отац“, написала је Борго у последњој објави.

Два дана касније стигла је тужна вест, а од ње се дирљивим речима опростила и Светска одбојкашка федерација.

„Почивај у миру, Паула Борго. саучешће породици, пријатељима и обожаватељима. Донела си пуно среће овом свету и увек ћемо те се сећати. Твоје храбро срце биће упамћено“, поручили су.

(Н1)  Фото: Инстаграм

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Прле

12.05.2023 11:22

Почивај у миру, велики људи живе заувек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"

13.05.2023 07:41

ПОЧИВАЈ У МИРУ.

ОДГОВОРИТЕ