Марко и Милица Кон заплакали у емисији: Плашимо се да пошаљемо дете у школу

Милица и Марко Кон причали су о трагедијама које су Србију завиле у црно. Милица је апеловала на родитеље да се пробуде и помогну својој деци.

Забава 11.05.2023 | 20:33
Марко и Милица Кон заплакали у емисији: Плашимо се да пошаљемо дете у школу

- Свака школа у Србији која има бар једну пријаву, мора да буде апел надлежним органима да раде свој посао како треба. Родитељи морају да се пробуде! Потребно је да помогну својој деци. Ако им се укаже на проблем, потребно је да буду ту за њега и реше га.Морамо да утичемо на ту децу и да их контролишемо - рекла је Милица Кон.

 
Milica Kon
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН АМИЏИ ШОУ

Марко је једва проговорио о овој теми и заплакао.

- Не верујем да смо дошли до тога да причамо стварима које су готово незамисливе. Немам речи, не знам шта да кажем. Осећам се поражено и немоћно - додао је Марко Кон.

Marko Kon
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН АМИЏИ СХОW

- Комплетно смо изгубили компас. Ја не излгедам иначе, као и сад, него као онда кад сам ишла да обилазим ''Сланинијаду''. Морамо, пре свега да се преиспитамо. Питала сам блиске људе да ли мој контент шаље неку погрешну поруку. Ми се плашимо да пошаљемо дете у шкоу. Можда није рационално, али је емотивно. Налазимо се у блату и гребемо очајнички сви. Потребно је да се свим цивилима одузме комплетно наоружање. Војсци и полицији само док су на разним задацима. То је неопходно - истакла је Милица Кон.

Милица је претходно у емисији открила и да њихова седмогодишња ћерка трпи вршњачко насиље у школи.

Marko Kon
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН АМИЏИ СХОW

- Шта је нормала?! Наша ћерка је први разред и тек сада после ове трагедије су испливала сва вршњачка насиља. Не знате како се бави школа тиме, о којој нормални причамо?! Седам година, наша ћерка, један је држи, други је удара песницама. То се не дешава не само њој, не свима - рекла је Милица.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар