У стану Саше Видића пронађени мемоари које је креатор писао о познатима!

Недавно преминули познати креатор Саша Видић међу заоставштином оставио је и рукопис у којем је открио детаље из живота познатих личности с којима је био близак, преносе домаћи медији.

Забава 11.05.2023 | 18:02
У стану Саше Видића пронађени мемоари које је креатор писао о познатима!

Видић је изненада преминуо 24. априла, а одмах после сахране у његовом стану пронађена је књига коју је модни креатор почео да пише пре две године. Како је сам испричао пре неколико месеци, у тој књизи је писао о познатим певачима са којима се дружио и сарађивао, као и онима са којима се посвађао на крв и нож.

 
Saša Vidić
ФОТО: ДРАГАНА УДОВИЧИЋ

- Сашини блиски пријатељи су након сахране отишли у његов стан и тамо су нашли лаптоп са његовим мемоарима и недовршеном књигом. У фиоци је пронађен и дневник, не знам од када га је писао, али оно што су прелистали на брзину, кажу да је бележио своје мисли и све што му се дешавало. Саши је била велика жеља да објави књигу, али је по том питању био лењ и није журио да је заврши. Писао је полако и детаљно. Свачега ту има, он је своје другарице и сараднике са естраде у тој књизи назвао другим именима, али толико их је детаљно описао да јасно може да се закључи о коме је реч. Писао је чак и о томе која певачица је отела љубавника једној својој колегиници и то ће изазвати хаос ако изађе у јавност - открива пријатељ Саше Видића.

- Још увек не знам шта ће бити са тим мемоарима, дневник је закључан у једној фиоци и он се никада јавно неће обелоданити, али његови најближи сада размишљају шта да раде са књигом која није завршена. Постоји могућност да након 40 дана објаве то што је писао као колумну у наставцима, јер ипак је то била његова жеља - завршава добро упућени извор у целу причу.

Saša Vidić
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Видић је, подсећања ради, неколико месеци пред смрт потврдио да пише књигу, али како је тада открио, не планира да жури са издавањем исте.

- Књигу пишем, али сам баш лењ, почнем, па станем. Има времена, хоћу да то напишем како треба. Сада ми је циљ да путујем у Италију и да уживам, а ови други да се не брину, књиге ће бити - рекао је том приликом модни креатор.

(Курир.рс/Старс)

Коментари / 0

Оставите коментар