Српски одбојкаш се огласио након губитка кћерке

Драган Кобиљски, легендарни српски одбојкаш, по први пут се огласио након трагичног губитка кћерке у масакру у београдској основној школи.

Србија 10.05.2023 | 08:20
Српски одбојкаш се огласио након губитка кћерке

Ових дана се на друштвеним мрежама покренула иницијатива да се основна школа на београдском Врачару назове по његовој кћери, која је покушала спријечити дјечака у крвавом походу. Али некадашњи одбојкаш Партизана и тренер Црвене звезде само се захвалио на томе:

"Ценимо вашу жељу да се из овакве трагедије понесе макар порука освештења људима и друштву да се врати правим вредностима и стане на пут злу око нас. Ми смо скромни људи, који само желе да тихују свој бол.

Нама не одговара, нити се слажемо са спомињањем нашег детета више у односу на осталу трагично страдало и тешко повређену децу, јер су све то предивна бића, а родитељски, братски и сестрински бол исти у свим ожалошћеним породицама", поручио је на Фацебооку.

Подсјећамо, ученик ове школе убио је осам школских колега и портира у основној школи на Врачару у центру Београда.

(Н1)  Фото: Фацебоок

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Коментатор

10.05.2023 06:33

Па баш!Највећа глупост је тај ко је предложио да се мијења назив школе,јер онда би требало да има 8 имена,а не једно!!Срби увијек имају потребу тако да кад се деси трагедија буду "паметни!"

ОДГОВОРИТЕ
Name

!

10.05.2023 07:51

Човјек је човјек у тузи и болу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само,

10.05.2023 08:48

Људина од човека може овако реаговати, искрено саучешће.

ОДГОВОРИТЕ