Роберт Де Ниро у 79. години добио седмо дете!

Холивудска легенда, вишеструко награђивани глумац, Роберт Де Ниро, добио је седмо дете на прагу девете деценије, а мајка је засад, непозната.

Забава 09.05.2023 | 21:40
Роберт Де Ниро у 79. години добио седмо дете!

Холивудски глумац Роберт Де Ниро постао је отац седмог детета, у 79. години, преноси "Паге Сиx".

 
Robert de Niro, Grejs Hajtauer
ФОТО: ПРОФИМЕДИА

Портпарол славног холивудског глумца није открио име и пол детета. Начин на који се сазнало да је добитник бројних награда добио дете, био је тај што је у интервјуу исправио новинара, те му је на констатацију да је отац шесторо деце, рекао да је "управо добио дете".

Де Ниро, том приликом, није открио идентитет мајке малишана - иако је његова девојка Тифани Чен прошетала стомачић прошлог месеца. Добитник Оскара је први пут повезан са инструктором борилачких вештина из Њујорка 2021. године, а двојац је заједно прославио његов 78. рођендан у Француској. Први пут је постао тата 1971. године када су он и Дајана Абот добили ц́ерку Дрену, која сада има 51 годину.

Robert de Niro
ФОТО: ПРОФИМЕДИА

Они су, такође, родитељи сина Рафаела. Поред тога, Де Ниро има синове близанце Арона и Џулијана са бившом Туки Смит, као и сина Елиота и ц́ерку Хелен са бившом женом Грејс Хајтауер. Он и Хајтауер су се развели 2018. након више од две деценије брака.

(Курир.рс/ Паге Сиx)

Коментари / 0

Оставите коментар