Дарко Лазић због операција и компликација изгубио 200.000 евра!

Певач Дарко Лазић након операције скидања вишка коже, али и компликација које су уследиле, морао је да откаже све наступе да би се у потпуности опоравио.

Забава 09.05.2023 | 20:37
Дарко Лазић због операција и компликација изгубио 200.000 евра!

Дарко Лазић је наводно имао 12 заказаних наступа у Србији и по Европи, које је због опоравка морао да откаже.

 
Darko Lazić
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

- Дарку су доктори рекли да се код куће што више одмара, забрањен му је сваки физички напор, а о послу не сме ни да размишља. Кад је био на консултацијама на клиници где је оперисан, доктор му је рекао да бар још месец дана не би требало да пева. Дарко је после рачунао и схватио да губи 200.000 евра. Новац свакако не мора да враћа јер ништа није узео унапред - каже извор близак Лазићу и додаје да се Дарко с менаџерима већ договорио да ће да их испоштује, али да засад не зна кад ће моћи опет да пева:

- Лазић пуни клубове где год да се појави, па му није био проблем да се све помери. Он је тражен певач, публика воли његове песме и лако ће да погоди нове тезге кад се опорави. Сви знате Дарка, он некад не води рачуна о себи, али сад је схватио да је ситуација озбиљна и да мора да се примири да опет не би себе довео у опасност од компликација.

Darko Lazić
ФОТО: ПРИНТСЦЕЕН/ИНСТАГРАМ

Лазић је открио да његова партнерка Каћа брине о њему.

- Докторе слушам, то је требало одмах да урадим кад су ми рекли да мирујем после изласка из болнице, а ја сам био луд и сео сам да возим ауто. Сад сам миран ко бубица после ових неколико операција. Није ми било свеједно! Нећу да се играм, а наступи могу да сачекају. Сад иде лепо време, тако да ће бити посла - поручио је певач.

- Каћа је сваког дана долазила док сам лежао у болници, а мотри на мене и напољу. Ја јој кажем да оде из стана, да се прошета с другарицама, она их зове да дођу код нас јер мисли да ћу негде да збришем. Не могу да је убедим да сам миран и да поштујем савете лекара - рекао је Дарко кроз смех.

(Курир.рс/Република)

Коментари / 0

Оставите коментар