Ухапшен малољетник у Србији: Истраживао како се прави бомба

Малољетник Д. У. из Суботице, ученик гимназије "Светозар Марковић" ухапшен је у Суботици јер је школском психологу рекао да није размишљао да изврши масакр у школи, али му је падало на памет да тако нешто уради у близини вртића.

Србија 09.05.2023 | 13:55
Ухапшен малољетник у Србији: Истраживао како се прави бомба

Њега је амерички ФБИ пријавио надлежним органима након што су открили да је правио налоге на интернету са именима масовних убица, а истраживао је и како се прави бомба.

Он је по налогу тужилаштва приведен и спроведен у Виши суд за малољетнике и на терет му се ставља да је извршио и кривично дјело – приказивање, прибављање и посједовање дјечије порнографије и искориштавање малољетног лица за порнографију.

Њему је одређена мјера забрана напуштања пребивалишта уз наногицу.

(Блиц)  Фото:ЕПА

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Бимбо

09.05.2023 12:32

Значи, ФБИ ће јавити мојој жени да се дописујем са дамом из Мексика како се прави наћос или кад знам да је кона правила палачинке. Бљак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сељак

09.05.2023 13:50

Ако немас ста писати онда уцути, паметнији си тако. Јадан онај ко се са тобом дописује!

Name

Ха Ха

09.05.2023 14:13

Земљак, интернет је измишљен и разрађен у пентагону, после је предат на цивилну употребу ! Ево управо сад гледају мене и тебе како се спрдамо ! Интернет, мобилни телефон па то може свако да те прати, гледа слике,снимке, чита поруке,слуша разговоре , наравно ако си интересантан због нечега ! Него, ти са Мексиканком пређи на фиксни телефон, али не разговарај дуже од минуте !

Name

РеБимбо

09.05.2023 14:47

Да да па ти сад кокетирај са било којом??

Name

приједор

09.05.2023 12:51

Докле је дошло да ФБИ открива потенцијалне терористе усред БГ......Па ко то ради у БИА и сигрноносним агенцијама.....

ОДГОВОРИТЕ