Разводи се Тамара Тодевска након 7 година брака!

Након седам година брака певачица Тамара Тодевска решила је да стави тачку на љубавну причу са кошаркашем Александром Димтровским.

Забава 08.05.2023 | 18:38
Разводи се Тамара Тодевска након 7 година брака!

Како и сама каже, одлуку није донела преко ноћи, а сада је признала да је дуго живела у агонији.

- Јако дуго сам била у том неком „кавезу“, у некој агонији сам живела, све се окретало у неки круг, тако да су из неког беса изашле те речи из мене. Док сам писала онда ми се враћало шта ми се дешавало у претходном периоду. Решила сам да направим први корак и изађем из тога кавеза и кажем људима да је то лако, ако то стварно желиш. То је за све који су имали проблем са говором мржње, за све који су некад разочарани, погрешно етикетирани, имали безизлазну ситуацију – рекла је Тамара и дотакла се свог недавног развода.

Tamara Todevska
ФОТО: ПРИВАТНА АРХИВА

- Официјално сам у браку још увек, али не живимо више заједно. Ми смо у супер односу, имамо двоје деце и слажемо се боље него кад смо били у браку. То је супер ствар што смо урадили једно за друго - истакла је певачица која је након разилажења од супруга имала велику подршку породице и пријатеља.

Tamara Todevska
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

- За све постоји излаз, само треба веровати. Ја нисам сама изашла из тога, ту су пријатељи, родитељи, психолози, не стидим се тога. Најбитније од свега што сам ја изашла из тог кавеза- закључила је Тамара.

(Курир.рс/Гранд/Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар