Након масакра четири инцидента у школама у Србији, мета професори

Само дан након масакра у београдској основној школи "Владислав Рибникар" на Врачару у којој је убијено осморо ђака и чувар, десила су се чак четири инцидента у школама у Србији. Још страшније је што су сва четири починила дјеца.

Србија 04.05.2023 | 19:59
Након масакра четири инцидента у школама у Србији, мета професори

Дан је почео вијешћу да је ученик из Обреновца витлао пластичним пиштољем и то након минута ћутања у част настрадале дјеце.

Полиција је одмах реаговала и са ђаком је обављен разговор.

Потом је услиједио и други инцидент, у школи "Десанка Максимовић" у Београду, гдје је деветогодишњи ђак правио "списак за одстрел" по узору на ђака који је убио другаре на Врачару.

Слична сцена десила се у основној школи на Калуђерици, гдје је ученик направио читав план масакра. Полиција је брзо интервенисала.

Посљедњи инцидент догодио се у приватној школи "Руђер Бошковић" гдје је бивша ученица ножем избола наставницу и једног ђака.

Подсјетимо, велика трагедија догодила се сриједу око 8.40 часова када је маљолетник К. К. (13) ученик седмог разреда убио осам ученика ове школе и радника обезбјеђења а ранио шест ђака и наставницу историје.

Он је сам позвао полицију и рекао ста је урадио. Одмах је ухапшен, а након тога су приведени и његови отац и мајка.

К. К. је пиштољ узео од оца, из сефа.

Како је до детаља објаснио начелник београдске полиције Веселин Милић, маљолетни К. К. је мјесец дана планирано за извршење. К. К. је у дужем времену то планирао, мотив није саопштио. Ватрено оружје узео је из очевог стана и донио са четири молотовљева коктела

(Телеграф.рс)   Фото: ТАЊУГ/ ВЛАДИМИР ШПОРЧИЋ/ бс

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

Професор

04.05.2023 18:28

Подршка за моје колеге које раде са будалама одраслим под стакленим звоном и који су научили добијати све што пожеле јер су им родитељи кретени

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.05.2023 19:48

Подрска просвјетарима кривицно осудиваним за крађе, за оне који дјецу називају шугама И "удареним у главу", за злобнике који се изивљавају на дјеци јер су заборавили да попију терапију, сујетне, примитивне И злобне сподобе које намецу култ ривалства И који убијају сваки идеал у младом бицу. И помозимо им да своје ућне кретене врате на прави пут.

Name

деда

04.05.2023 21:48

свака цаст професоре управо тако треба под хитно оспособити "голи оток"

Name

Ре

04.05.2023 21:58

Браво, професоре! Кад процитам неке коментаре како су су сви криви, само не родителхи, бринем за насу дјецицу.

Name

над европом

04.05.2023 18:42

су кренул респираторне болести озбиљних последица...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маја

04.05.2023 18:47

То су само родитељи, криви и телефони Незнају где им деца ходају и ста раде.Прави родитељ...це пратити своје дете.Само криве професоре..Хо це ли они вас њих децу..Смесно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Искрено

04.05.2023 20:20

Професоре, свака част на коментару. Када хоћеш да уништиш једну нацију, онда прво власт направи овако школство, као што је сада. Све је ово касно, дјеца виде да је законито красти, тајкуни су милионери..... Све је ово страшно. Нека нам је Бог у помоћи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.05.2023 20:47

А колико се узима на оцјенама? Знају дјеца да не иду у сколу, вец на пијацу.

Name

#

04.05.2023 20:53

На жалост од малих ногу многи дјеци усађују аверзију према школи.Старији кад дјеци причају о школи често дјелује да је школа као неко мучилиште а не мјесто гдје се стиче знање из многих области . Школски систем тј разноразни кадар који предаје дјеци у школи додатно својим неадекватним понашањем поспјешује аверзију учитељи наставници професори или су престроги или сувише мекани никако да нађу праву мјеру и начин рада са дјецом Многи од њих отаљавају часове било је и оних који заиста воле предмет који предају и код тих се најљепше и најлакше учило а због начина предавања појединих наставника неке сам предмете мрзила а тек касније кад сам постала зрелија схватала сам да није био проблем у предмету већ начину на који је тај наставник држао наставу из тог предмета. Некад су се много више поштовали просвјетни радници данас те људе пуцају , измичу им столице .. деградира ју их куда све ово води да ли су и дипломе које се новцем купују деградирале школство јесу много су деградирале знање и стручност немогу се купити то се учи и стиче поремећене вриједности ремете цјелокупно друштво А осим породице школство тј образовање је главни темељ друштва на жалост ту гдје се образују и васпитавају генерације грађана нешто се лоше изузетно лоше догађа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.05.2023 05:59

Наци мјеру у приступу И раду са дјецом мозе само добар педагог И онај који воли И разумије дјецу. А таквих је мало.

Name

Повратак у прослост

04.05.2023 21:47

Заборављамо ста смо радили у прослости,сада све долази као бумеранг,вријеме је да се мијењамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија цворовиц

04.05.2023 22:34

Ајде подсјети нас,просвијетли нас...

Name

Орао

04.05.2023 23:37

То је Дејан о годинама а сада време дасе позње ко гради срецу на криминалу и плацки тако заврсава

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црне

05.05.2023 15:28

секте.

ОДГОВОРИТЕ