Навијачи Партизана најавили другачије понашање вечерас

Навијачка група "Гробари" објавила је да у првом полувремену утакмице са Реал Мадридом неће бити организованог навијања из поштовања према жртвама и породицама трагично настрадалих у ОШ "Владислав Рибникар" у Београду.

Србија 04.05.2023 | 16:16
Навијачи Партизана најавили другачије понашање вечерас

Четврта утакмица плаy-офф серије Еуролиге између Партизана и Реал Мадрида почеће минутом ћутања, а у Арени неће бити музике и организовања никаквих актвности и игара у паузама као што је то уобичајено.

Навијачи ће моћи да одају почаст паљењем свијећа испред Арене, као и на Калемегдану.

"Гробари, данашњу утакмицу ћемо испратити достојанствено у складу са трагедијом која је погодила нашу земљу. Вјерујемо да никоме није до песме и претераног славља које би било крајње неукусно у овом моменту.

У складу са тим одлучили смо да прво полувреме утакмице прође без организованог навијања. Свесни трагичног момента за нашу нацију и важности за наш клуб потрудит ћемо се да нађемо средину.

Испунимо Арену до посљедњег места, будимо уз играче и клуб о покажимо пијетет према невино страдалима. Молимо да свако, ко жели и ко је у могућности, на утакмицу понесе цвет.

Обзиром да на почетку утакмице неће бити препознатљиве песме и ми ћемо СВИ уздигнутих шалова и црветова и потпуној тишини испратити опчетак утакмице.

Овом сликом желимо да покажемо саосећајност и подршку породицама које су у трагедији изгубили своје најмилије. Достојанствено и часно, јер ми смо Партизан“, стоји у саопштењу.

Утакмица у Арени почиње од 20.30.

(Курир)  Фото:Курир

 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

#

04.05.2023 15:37

Како име навијача "Гробари"а одавно више нису партизановци и док су били партизановци били су навијачи а сад су већином хулигани - гробари

ОДГОВОРИТЕ
Name

АР

04.05.2023 17:05

Право лице је вец показано сада могу да сједе И затворених уста то не мијења ниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирјана

05.05.2023 05:15

Чујте ви само име навијача ,,ГРОБАРИ,,..јел треба неки коментар. Држава ништа, ћути годинама зато што им они с времена на вријеме ,,одраде,, неки посао....

ОДГОВОРИТЕ