Још један дјечак направио списак за ликвидацију

Дечак А. Ј. (9) из Основне школе "Десанка Максимовић" у Београду направио је списак ђака које наводно жели да убије. Осим тога он је сваки пут када би ушао у школу симулирао као да пуца на припадника обезбеђења.

Србија 04.05.2023 | 13:13
Још један дјечак направио списак за ликвидацију

Како су медији сазнали од извора из истраге, помоћник директора Основне школе "Десанка Максимовић" данас је око 10 сати позвао београдску полицију и пријавио да је у дужем временском периоду имао проблем са учеником трећег разреда.

- Он је рекао да је дечак приликом доласка у школу симулирао као да пуца у радника обезбеђења и да је након тога у дворишту јурио децу млађих разреда. После је ушао на час и направио списак свих ђака које жели да убије - каже извор.

Он је додао да је помоћник директора изјавио да дуже време има проблем са тим ђаком, као и да је обавестио Центар за социјални рад, али да никакав одговор није добио.

- О свему је обавештена и мајка малолетника, која је изјавила да је то део његове игре и да је он добро дете - каже извор.

Мајка једног од дечака, који трпи насиље од ученика који је направио списак, каже нам да је њено дете већ дужи период мета овог насилника, као и да је о свему обавештена школа коју деца похађају:

- Претио је мом сину раније да ће му заклати пса, а потом и целу породицу. Рекао је да ће од тате да узме бомбу.

(<стронг>Новости) Фото: Новости 

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

+++

04.05.2023 11:35

Суноврат друства је довео до овог да у историји планете је овај дјечак нај монструозни убица. Униставање људских вредности; истина, риалти, ракламирање криминалаца, старлета итд. Нај гора ствар је ипак стварање митова о злочинцима а правдати зло је горе од злоцина то прави искривљен разум.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Проститутке

04.05.2023 13:51

Са куповном дипломом не знају ста це од пара (пљацкајуци будјет и од наркотика) посланице. Људи комрнтарису " ма бице и министтрица просвете"!

Name

Дража

04.05.2023 11:38

Некад се то боље радило, и мене је у основној школи један из генерације често нападао , већи за двије главе , док ми није пао мрак на очи па половицу цигле у моју десницу па десницом добар ударац у његову главу, био сам кривац , добијо укор , Мајка ме пребила од батина, Али никад више се није усудио да нешто уради нити да ми пријети , поштено Сам надрљао , али ме је запамтио . Толико о мојим ђачким данима Којих се радо сјећам. Свако добро

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боби

04.05.2023 13:06

Браво,,Данас морас бити и кадија и судија.Правду у своје руке.

Name

Ре Дража

04.05.2023 13:40

То како си доби(ј)о говори да си био један од бољих ученика.

Name

118д

04.05.2023 12:27

Не сва, али велики број ове данашње дјечурлије су упола дебили захваљујучи интернету и демократији. Док су нас тукли били смо нормални, барем већина. Има ли нам спаса у будућности?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ви нормални?

04.05.2023 13:19

довели сте бившу државу до тоталног банкрота а онда заратовали и маправили геноцид

Name

Узор

04.05.2023 14:10

Данас су младим узор набилдани, истетовирани "жестоки момци" без школе и знања, напумпане, пластичне старлете и спонзоруше такође без школе и знања. Све то обилато подржавају и дају значај многи медији. Шта онда очекујемо? Погледајте на шта нам личе свадбе, прославе рођендана, матуре. Тотални суноврат морала и људских вриједности.

Name

Данас?

04.05.2023 18:15

А Аркан је, као фол, био образиван и са знањем? Дакако, знањем за пљачку и убијање. Гледао сам скоро документарац о Љубо Земунцу и како је у она "сретна времена" био насилан и како му ни онај "строгоги систем" није могао ништа! Значи и у она времна су дјеца била насилна и могла другој да загорчају живот за сва времена! Ко зна колико се масакара од стране обичних граðана дешавало 50-их, 60-их, 70-их а да се о томе није знало или није смјело говорити...

Name

Педагог

04.05.2023 14:03

Сколе су препустене себи.Оне не добијају помоц педагога,психолога а посебно Социјалне слузбе.Оне су дрзава у дрзави и оне не раде свој посао у цитавој нам бивсој Југославији. Ментори данасње деце у школама су: Они који имају проблема,који прете,који узимају недозвољене субстанце,јавне мрезе.Родитељи су јако мало или ни мало са дјецом.Али их штите и у добру и у злу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Орао

04.05.2023 14:04

Ето вам задруга,Тим ток и све остало сто сте зелели и сада плацате зивотима невиних Многи би требали одавно са које каквих Канала и ТВ требало одавно дасу у затвору ,невини зивоти недај бозе дно друства

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лош закон

04.05.2023 15:26

Док се закон не промјени биће свега а закон се неће мјењати јер политићарска дјеца појхађају школе приватне гдје их чува полиција а ту насиља нема . Трјеба закон промјенити , око за око зуб за зуб а оружје замјенити за уџбенике , до год буде тко имо оружје имат ће на уму га употријебити а то се види у свјету . Треба закон и политика да се пита да ставе своју дјецу на страну побијених и на страну за остарјел па би видјели како би се закон брзо промјенио и неби имали особе кућама ни п од пиштоља . Мој сућут свој несрећом дјеци и том господину што их је хтио одбранит а ни сам није имао заштиту а из тог разлога трјеба Вучића ставити да штити дјецу ако има муда

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стојко

04.05.2023 16:00

Не дајте дјеци да гледају слике рата у Украјини, тамо сваки дан гину на стотине људи а никог брига као да су мрави, толика количина смрти и људске трагедије буквално сатире емпатију и кочнице код дјеце јер гледајући како се одрасли посвећено убијају а свијет весело навија и тражи још крви , мисле да могу и они пробати то исто

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страсно

04.05.2023 17:25

Цују дјеца на тв како се то ради у Америци па преписују. А ста реци за дрзаву која својим градјанима дозвољава дрзати орузије и бомбе по куцама. Сто це им постољи сто це им бомбе? Нема ту муслића да их се боје, па се онда све разбије од главу. Сила никад добрим није узврацена него казном. Не дај бозе никоме овакве туге.

ОДГОВОРИТЕ