Мајка: Ћерка ми је убијена, за мене више нема живота

- Изгубила сам ћерку. Нема више ничега за мене у овом животу!

Србија 04.05.2023 | 12:50
Мајка: Ћерка ми је убијена, за мене више нема живота

Ово је плачући рекла мајка једне од девојчица, које је јуче убио Коста К. (13) у Основној школи Владислав Рибникар у центру Београда.

Несрећна жена дошла је данас испред школе где се окупило много ђака који су одаваали пошту настрадалима, палили свеће и остављали цвеће.

- Ћерку сам изгубила. Послала сам је у школу и никада се више неће вратити! Ништа више немам и мој живот нема никаквог смисла - рекла је мајка убијене девојчице.

Она је затим села на тротоар и почела да плаче док је њена другарица покушавала да је утеши.

Подсетимо, Коста К. (13) јуче је у Основној школи Владислав Рибникар убио осам ђака, чувара и ранио шесторо деце, као и наставницу историје. 

(<стронг>Информер) Фото: Информер 

Коментари / 20

Оставите коментар
Name

Xx

04.05.2023 10:55

Недо бог никоме

ОДГОВОРИТЕ
Name

ето

04.05.2023 11:02

Криви смо сви а просвета и родитељи нај одговорни. А министар Рузић прича причу,мичи се човјејече видиш трагедије. Дјеца,бољи ученици и васпитанија голготе пролазе у школи. Шта ће Кристијан Голубовић у школи и телевизијама, какво покајање људи божи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ето

04.05.2023 12:55

Сваки нормалан и етичан министар би поднио оставку...

Name

Мирослав

04.05.2023 13:05

Криви су родитељи, и то како се писе "угледни". Имам децу, и како би могао некога другог кривити, ако су ми деца неваспитана, агресивна, асоцијална, завидна, емотивно запустена? Истина у одгој детета се пуно улазе, треба пуно времена. И ја и супруга смо запослени, радимо пуно и дуго, али ипак стигнемо, само морате бити одговорни и добро организовани. Кривити сколу, министре, околину, за лосе понасање своје деце, је пребацивање одговорности. Наса деца наса брига. Убица је имао такве " угледне" родитеље, који су му омогуцили трениг са орузјем, па се мали одлуци да убија. Мени је зао настрадале деце и њихових родитеља."Угледни" тата и мама свог малог убицу це мазити, а кога це мазити родитељи поубијане деце. Људи недузна деца су поубијана, цему тразити одговорне, ван породице убице?

Name

Ре Мирослав

04.05.2023 13:31

Није поента у томе сто су родитељи "угледни", вец у војницком стилу васпитања тог дјетета. Бити први, бити најбољи, бити изнад других. А свједоци смо да се такав стил форсира И у сколама, као И у породицама које нису "угледне". Кога занима како ви васпитавате своју дјецу?

Name

За Мирослава,

04.05.2023 14:19

Један од ријетких коментара који мисли као и ја, и за успех, и за васпитање и за неуспех и не васпитање су једино одговорни родитељи дјеце. Какво друштво, школа и сл. Сви смо сами креатори одгоја властите дјеце.

Name

Тиодел

04.05.2023 11:19

Скола је одговорна јер узима тудју децу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.05.2023 11:50

Одговорност је на свима комплетном друству.

Name

Косовка

04.05.2023 12:23

Скола није дала оистоље Прво.кућа Скола Друство Насиља Тв Тик ток Куку..тугеееее Јадни родитељи како да живе без деце?????

Name

Ухо

04.05.2023 12:41

Де молим те како те није срамота ту да лапрдас?Ако немас памети да објективно дас коментар боље је ниста не писати.Посто многи видим у један од битнијих фаткора за ову трагедију наводе интернет, предлазем да се прво рјеси ко од “одраслих” мозе да користи нет јер ако реално погледамо сва мрзња,завист и бројне друге небулозе су настале као продукт асоцијалних одраслих људи или социјалних али цији је иq вјероватно велицине броја патика које носе, а тек онда као таква посијана и медју јос незрелу дјецу која једноставно пратеци ту масу постаје иста. Дакле искљуцити интернет свима, донијети законе и полако прије новог прикљуцка обавезан разговор са психологом. Цак и не покусавам окривити те људе,они једноставно нису спремни за такву технологију и то је то. Та вецина мисли да је интернет ту само за лијецење фрустрација,политику и евентално који порно филм.

Name

Мирослав, Љубљана

04.05.2023 12:12

Боже драги... :( Имам троје дјеце. Не могу ни да замислим у каквом је стању ова тужна мајка и родитељи остале дјеце, страдалих у јучерашњем стравичном дешавању. Плакао сам јуче и сузе још навиру. Овакво нешто треба спријечити превенцијом и разговорима са дјецом у свим школама. И дати дјеци могућност, да МЕЂУСОБНО и под покровитељством медиатора (учитељи, разредници) причају отворено о својим досадашњим осјећањима и односима. Научити дјецу, да се извиње један другоме за све досадашње несугласице, које узрокују нелагодност код вршњака. Заботравити на наставу и посветити се међуљудским односима. Математика, хемија, физика.... итд... Све то може сачекати! Док осјећања дјетета не могу никако! Боже мој драги, каква туга! Ево, опет сузе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

04.05.2023 14:26

Родитељи сносе дио кривице кад деци набаве тел. Да се дете забавља да и они имају времена лутати по интернету. Имам слику у својој породици да моја ћерка неможе без интернета и стално се косимо око тога. Стално је упозоравам да се посвети деци да пусти тел. Али не вреди.

Name

XXЛ

04.05.2023 12:40

Има ли оставке министре Рузицу, прије ће настати смак свијета него што ви поднесете оставке. Само велико ФУЈ лопови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛЛ

04.05.2023 13:21

Извињавам се на питању али засто би неко поднио оставку?Дај ми наведи ста је тај министар могао да уради???Јел се цијели зивот свео на политику и политицаре? Дјецу не мозе нико да врати назалост!да се људи мало висе баве својом дјецом од јурњаве за незаслузеним радним мјестима на конто политике и слицно, стање у друству би било далеко боље. Наравно ми сада не знамо ста би се неки дан догодило да је насе друство у глобалу “здравије” и писменије а да политика није основна грана 80% поприлицно неписменог становниства. Опет ето ајде докази да гријесим и образлози ми засто би тај цовјек или зена ко год да је давао оставку?

Name

Дијана

04.05.2023 13:50

Браво!!!

Name

Зељко62

04.05.2023 13:20

Само су родитељи овакве дјеце криви. Мене је мој Отац са дванаест година учио да швајсујем,да будем Вариоц.А то сам и заволио и радио до пензије. Хвала ти Оче мој,што си од мене направио човјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.05.2023 15:04

Ниси нам рекао јос како си ти васпитао своју дјецу.

Name

Туга

04.05.2023 15:59

Саучешће свим породицама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маки

04.05.2023 16:32

Ста реци, а не заплакати? Туга до неба...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страшно

06.05.2023 15:15

Дотичну треба у лудницу и оставити је тамо буде до краја живота. Убијеној дјеци покој ,родитељима искрено саучешће.

ОДГОВОРИТЕ