Полиција синоћ ухапсила бомбаша у Братунцу

- Братуначка полиција ухапсила је лице чији су иницијали Ј.Ш. због сумње да је извршило кривична дјела угрожавање сигурности и неовлаштена производња и промет оружја и експлозивних направа, саопштено је из Полицијске управе Зворник.

Република Српска 30.04.2023 | 14:47
Полиција синоћ ухапсила бомбаша у Братунцу

Хапшење је извршено синоћ у 21.50 часова након више пријава полицији да Ј.Ш. вријеђа и пријети у угоститељским објектима.

Прва пријава била је јуче око 18.00 часова, али изласком на лице мјеста полиција није затекла наведено лице.

Три часа касније наведено лице је поново пријаљено због упућивања пријетњи и тада га је полиција пронашла испред угоститељског објекта у Братунцу.

Код Ј.Ш. је пронађена експлозивна направа и алкотестирањем утврђено 1,70 промила алкохола у организму.

О случају је обавијештено Окружно јавно тужилаштво Бијељина, Подручна канцеларија Сребреница.

Уз сагласност Окружног јавног тужилаштва Бијељина, а по наредби Основног суда у Сребреници, јутрос је извршен претрес куће и других просторија, које користи лице Ј.Ш. и том приликом пронађене су и одузете четири ручне бомбе, једна мина и двије детонаторске каписле.

Полицијска станица Братунац ће лице Ј.Ш. уз извјештај о наведеним почињеним кривичним дјелима предати надлежном Тужилаштву.

(Срна) Фото: Срна 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

АР

30.04.2023 13:16

Какав градонацелник таки морају да буду И слиједбеници Замислимо само у нормалном свијету да се неко постави као вазна лицност а уз то има досије ратног злоцинца Само та цињеница нам мозе реци у каквом друству зивимо

ОДГОВОРИТЕ
Name

КВ Психолог

30.04.2023 14:07

Стешкало се човеку, вероватно пао на кладионици или му је апарат прогутао све мукотрпно зарађене новце ! Биће тога још !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стета

01.05.2023 20:12

Цуди ме како овог нема висе у насој средини, стета могао је стварно некога средити а спријецисе га.

ОДГОВОРИТЕ