Краљевски пар обиљежио јубилеј новом фотографијом

На данашњи дан 2011. године, сада принц и принцеза од Велса, венчали су се у Вестминстерској опатији. Принц Вилијам и Кејт Мидлтон објавили су фотографију на којој се смеју загрљени док славе годишњицу брака.

Забава 29.04.2023 | 15:31
Краљевски пар обиљежио јубилеј новом фотографијом

На данашњи дан 2011. године, сада принц и принцеза од Велса, венчали су се у Вестминстерској опатији. Данас заједно прослављају своју 12. годишњицу, традиционално познату као годишњицу свиле, само недељу дана пре крунисања краља Чарлса.

На фотографији, коју је снимио Мет Портеоус, краљевски пар је на бициклима под плавим небом на сунчаном пољу.

Мет је еколошки фотограф који већ дуго фотографише портрете краљевске породице.

Фотографија одражава многе еколошке страсти пара, укључујуц́и, недавно, награду Еартхсхот коју су покренули. Краљевски фанови су им у коментарима пожелели да их овакви тренуци прате кроз читав брак.

Такође, фотографија припада серији оних коју су делили на Мајчин дан.

Вилијам и Кејт су се венчали након десетогодишње везе која је почела када су обоје били студенти у Шкотској. Након венчања, од тада су добили троје деце, принца Џорџа, принцезу Шарлот и принца Луиса.

Њихова годишњица ове године претходи предстојец́ем крунисању краља Чарлса 6. маја. Британија ц́е још једном посматрати помпу и раскош краљевске породице када Чарлс буде био крунисан након смрти његове мајке, краљице Елизабете ИИ прошлог септембра.

(Она.рс)

фото: ЦХРИС ФЛОYД/ЦАМЕРА ПРЕСС

Коментари / 0

Оставите коментар