Емисија "Изазови"у програму БН телевизије ВИДЕО

Изазови: Шта ради политика у школским клупама?

Република Српска 28.04.2023 | 21:00
Емисија "Изазови"у програму БН телевизије ВИДЕО

- Ко нам малтретира дјецу зарад личног политичког маркетинга?

- Коме иде кец за организацију пута у Градину?

- Одкуд дјеца у предизборним кампањама?

Гости:

- Мирјана Чеко, социолог

- Гордана Рајић, омбудсман за дјецу Републике Српске

- Славица Марковић, наставник енглеског језика, Добој

- Милош Шашић, учитељ, Челинац

Уредјује и води Жељана Шаренац.

(БН)  

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Свака част

28.04.2023 18:38

Коначно права реакција. Питала сам се како се не оглашава никако омбудсман за дјецу, нисам знала ни ко је

ОДГОВОРИТЕ
Name

#

28.04.2023 18:56

Будућност тј дјеца су одавно у оковима криминала, нарко дилера навијача, кладионица , перфидних политичара који кроје будући послушни нешколовани кадар и климоглавац овдје се дјеца не васпитавају већ дресирају

ОДГОВОРИТЕ
Name

@@@

28.04.2023 19:19

До там,ооооооооо ко нама дјецу учи! Ако је ово проф језика није чудо што нам је све овако!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

28.04.2023 19:54

Свака цаст овим професорима,а посебно овом људини из Целинца.Ова социјолог и ова друга обдусмам су веома лосе особе и стите резим.Треба јасно реци дјеца су требала да додју ради Додика и Вуцица и зато се тразило масовност.Власт одговорна 100%.за све пропусте и ту су зртве понизене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

28.04.2023 20:02

У првом коментару сам похвалио најбољег госта овог Милоса из Целинца.И даље мислим да је најбољи,а добре си и ове друге наставнице.Милосе не треба сколи асфалтно игралисте молим те ту су могуце повреде.Треба да се направи игралисте са умјетном травом и то се мозе урадити мозда мало скупље него асфслт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован

29.04.2023 07:15

Колико видм омбудсманка је једина из власти која јавно проговорила на тему и опет не ваља. И јесте наса срамота сто све своје пљујемо и увијек у све увлацимо у политику зато нам и јесте тако како јесте. Лако је бити баја иза тастатуре и лазног имена. Треба имати храбрости па реци истину. Респецт за омбудсманку!

Name

Нострадамус

29.04.2023 12:47

@Јоване.Гријесис не увлацимо ми све у политику него нас увлаци политика у све јер се политика у све мијеса.Ово није одавање посте страдалима него промоција политицар,ако ти то није јасно онда ми је зао.Када казе цовјек из Снсд-еа ако не побиједи нас кандидат онда се у нас Град неце ниста улагати.

Name

Татар

28.04.2023 20:15

Занимљиво да се све зна шта се ради ко ради с ким се ради али ми и даље не мичемо ни милиметра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

28.04.2023 20:31

Па питате човјека и детаљишете, навалите и онда га прекинете некултурно. Какав је то начин, свашта и од вас. Данима сте писали о лошој страни српска опен, онда браните Ђоковиће, коментатори га пљували због тога шта једе, не једе, доста људи у Србији их прозива и не дате сад ружну ријеч против Ђоковића, против Вучића, Путина и сл. Пуштате коментаре људи који куну нечије сјеме. Што то радите, будите објективни и не пристрасни. Хвала на пажњи и пријатно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад-Нострадамус

29.04.2023 10:17

Лоса страна Србског опена постоји и то треба реци ти ако све видис позитивно и немас своје мисљење.Дјоковиц се брани или напада од обицних нас који овде коментарисемо.Напад на Дјоковица и онај ријецник пресједника Додика се ни близу не мозе поредити са онима који овде коментарису.