Пословница Нове банке у Лукавцу на новој локацији

Пословница Нове банке Издвојени шалтер Лукавац почео је са радом на новој локацији, на адреси Трг слободе бб. Пресељење пословнице реализовано је са циљем унапређења мреже пословница и квалитетнијег задовољавања банкарских потреба физичких и правних лица, те јавног сектора.

Република Српска 28.04.2023 | 13:44
Пословница Нове банке у Лукавцу на новој локацији

Градоначелник Лукавца Един Делић и предсједник Управе Нове банке Синиша Аџић, симболичним пресијецањем врпце озваничили су почетак рада пословнице. Нова банка је у Лукавцу присутна већ једну деценију, током којих је квалитетно одговарала на потребе својих клијената. Континуирани раст у свим сегментима огледа се и у отварању новог, модерно уређеног простора за обављање банкарских послова.

„Желимо да колегама који су запослени у пословницама направимо боље услове за рад, а клијентима модернији и функционалнији простор за обављање банкарских послова. Ми као највећа домаћа Банка наставићемо сопственим снагама да се развијамо и растемо, заједно са нашим клијентима. Могу да најавим да активно радимо на припремама за отварање четврте пословнице Нове банке у Тузли.”, поводом свечаног отварања изјавио је Синиша Аџић, предсједник Управе Нове банке.


 
Да би подстакла одрживи развој и успјех, Нова банка улаже значајне напоре у задовољење потреба клијената, унапређење производа и услуга, те побољшање интерних процеса у свакој заједници у којој послује. Једно од примарних начела пословања Банке је и друштвена одговорност, која подразумијева подузимање активности за добробит појединаца и заједнице. Отварање нове пословнице била је прилика да Банка уручи донације које су у име организација преузели Фикрет Кубат, директор Удружења Срце за дјецу обољелу од рака и Алмедин Имшировић, директор Центра за рану интервенцију "Мали свијет" из Лукавца.

Радно вријеме Издвојеног шалтера Лукавац је од 08.00 до 16.00 часова радним данима, док суботом пословница неће радити. На нову локацију пресељен је и банкомат, а више информација о услугама клијенти могу добити позивом на бесплатан инфо телефон 080050011.

(ПР)