Катарина довела Дарку Лазићу сина у посјету

Пјевач Дарко Лазић прије неколико недјеља подвргао се естетском захвату уклањања вишка коже, међутим опоравак се искомпликовао и након покушаја доктора да му помогну и опораве га на кућном лијечењу, пјевач је јуче по други пут оперисан.

Забава 27.04.2023 | 20:24
Катарина довела Дарку Лазићу сина у посјету

"Само да се јавим да сам данас поново оперисан. Лежаћу у болници још не знам колико, искомпликовало ми се, морали су да очисте, да ме поново отварају. Надам се да ће ово ускоро да прође и да ћемо се дружити поново. Љубим вас пуно", рекао је Дарко јучер у обраћању на свом Инстаграму.

Пјевач ће морати пар дана да лежи у болници, а цијело вријеме о њему брине његова супруга Катарина. Она му чак доноси и оброке у болницу, специјално спремљене за њега, а сада се потрудила да му приреди посебно изненађење. 

Катарина је Дарку у болницу довела сина Алексеја, којег има са Марином Гагић, а емотивни сусрет је разњежио све пјевачеве фанове. Нема сумње да је овакав сусрет Дарку олакшао болничке дане. 

(ексклузива.ба)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ники

27.04.2023 19:35

Бас сте насли о коме це те писати. Пијанац и дрогерас. Имате ли ви паметнијих тема. Неког младог привредника. Доброг студента или доброг уценика. Бозе сачувај нас оваквих тема.

ОДГОВОРИТЕ