Букти рат Маје и Гоце: Мрзи ме због Аце Булића!

Певачица Маја Николић огласила се након што ју је поткачила колегиница Гоца Тржан. Како је истакла, Гоца је љубоморна на њу због професионалних, музичких успеха, али и достигнућа на пољу љубави.

Забава 25.04.2023 | 18:35
Букти рат Маје и Гоце: Мрзи ме због Аце Булића!

- Са мном је тешко свађати се јер ја не улазим у полемике, осим кад сам сто посто сигурна да сам у праву. У случају конкретно Маје Николић, ми смо видели већ сва њена лудила и то, ја сам свашта нешта од ње доживела и то ничим изазвано, мислим, никад жену у лошем контексту у уста нисам узела, али не можеш сад ти да претпоставиш шта ће неко да уради - изјавила је, између осталог, Гоца за "Скандал", због чега је Маја била изненађена.

Maja Nikolić
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН ПРЕМИЈЕРА ВИКЕНД СПЕЦИЈАЛ

Одмах је, на почетку разговора, ставила до знања да Гоца "није компетентна њу да коментарише". Искритиковала је њене певачке квалитете, али и љубавне изборе и том приликом поткачила Гоциног супруга, буњара Рашу Новаковића.

- Не знам одакле је сад испала Гоца Тржан, па је мене нашла да коментарише. 'Ајде да ме је коментарисао неки озбиљан певач, ко има награде... Зна се да је у Тап 011 увек певала Ивана Петерс, а не Гоца Тржан. Није меродавна да ме коментарише на нивоу певачице зато што није певач нити уметник, она је само забављач. Није меродавна да ме коментарише као неко интелигентан, јер је њен брак са особом која је двадесет година млађа од ње и са особом која је бубњар, који кошта од 50 до 100 евра, као и сви други бубњари... То говори о нивоу њене интелигенције. Бити кугуарка у 50 година и изгледати као Гоца Тржан је јако смешно. Кугуарке зна се шта су - Шерон Стоун, Бригит Нилсен... Зна се како изгледају кугуарке на западу. Она није меродавна на ниједном нивоу да ме коментарише.

Goca Tržan
ФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

Маја каже да је схватила да је Гоца мрзи када је својевремено у "Пинковим звездицама" такмичарима саверовала да заобилазе песме Маје Николић.

Свађа између мене и Гоце Тржан датира од момента док је она била у жирију "Пинкових звездица", када је десетогодишњем детету које је отпевало моју песму "Одлази", за коју сам у 17. години добила три прве награде на Месаму и из Ништа, из школске клупе, победила пет звезда - Мају Оџаклијевску, Цецу Славковић, Мадам Пиано, Дивљи кестен... Гоца је детету рекла:"Немојте да певате песме Маје Николић, јер су то безвезе и ретро песме и нису за ово такмичење". Колико мораш да будеш глупа да кажеш да за такмичење као што су "Пинкове звездице" није песма која је тешка, која је добила три прве награде и са којом је почела моја каријера?! Практично, пљунула је по целој мојој каријери! Уместо да да детету добар савет, јер се дете потрудило и скинуло песму са свим украсима, она је рекла:"Та песма је безвезе, немојте певати баладе Маје Николић". Одатле потиче њена мржња према мени

Аца Булић - јабука раздора

Током разговора, Маја се присетила да је Гоца, према њеној причи, њу замрзела још раније, много пре "Пинкових звездица", и то јер је желела да буде с мушкарцем с којим је Николићева тада била.

- Такође, мрзи ме и због тога што је својевремено чекала три године да раскинем своју везу с једним мушкарцем чије име се врти по новинама свакодневно, јер је тренутно везан за "Задругу", а није у "Задрузи", нон-стоп га тамо помињу - рекла је Маја, а потом открила да је реч о Аци Булићу.

Aca Bulić
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН МАГАЗИН ИН

- То је било давно. Чекала је да раскинем са њим, он је био тада неожењен. Аца Булић и ја смо раскинули и он је тада отишао у Лондон да се ожени и да буде са неком својом женом, ја сам рекла:"Мени то не одговара, ја да будем са ожењеним човеком не пада ми на памет", без обзира што смо у Београду живели, дружили, волели се... Та прича наша је трајала три године. Гоца Тржан је са човеком, мојим бившим момком, била након мене, и то - била је са њим док је био у браку! Разлика између мене и Гоце Тржан је та што ја не спавам са ожењенима, што изузетно поштујем светињу брака, децу, фамилију и породицу јер постим и причешћујем се. Она не да није кугуарка, она је дно и маргина српске естраде које преко лешева и радећи свакакве ствари, спавајући са туђим мужевима и момцима (Аца и ја смо тада имали везу, њему сам посветила песму "Убиле ме, Драгане")... Чекала је да раскинем са њим, да би она након тога била у шеми са ожењеним човеком, јер се он оженио у међувремену. Та нетрпељивост потиче од тада, ето да вам кажем и нешто што нисте знали до сада.

За крај, Маја је поручила:

- Љубоморна је на мене јер је она све у покушају. Певачица у покушају, јер никада није добила ниједну награду, ни на једном фестивалу, певала је увек Ивана Петерс... Никакав певач, радила сам са њом, знам, никакав певач уживо. Ускоро ће изгубити свој глас јер не ради на њему, за пар година више неће моћи ни да пева, то тврдим. Љубоморна је на мене јер није никакав певач, а ни никаква кугуарка - упоредите моје слике, са 48 година, и њене. Имам 51 килограм, изгледам исто као и 2000. године. Ако већ неко треба да буде кугуарка, нека се угледа на мене, шта значи добра риба. Нека се угледа на мене и што се тиче награда, имам 26 првих награда, а она није меродавна ни да стоји поред мене ни да ми држи микрофон, а камоли да ме коментарише - објаснила је Николићева

(Курир.рс/Пинк)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Илија цворовиц

25.04.2023 17:14

С конца и конопца.Ту нит пјевацице,нит добре пи....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментатор

25.04.2023 17:30

Битно у овом тренутку, ал бас битно. Добре певацице, среца имају водитељски посао кад заскрипи на тезги.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Расадник

25.04.2023 17:34

поздрав за природну и мултиталентовану Гоцу, јер знам николићку - нервозну пудлицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фуј!

25.04.2023 18:40

Треба забранити овакав шунд и код нас у Србији! Одвратно је шта се пласира у медије. Неписмене или полуписмене жене коне се свађају... Одвратно! Нека су нас Хрвати забранили! Фуј! Мрзим народњаке и ове Неписмене, умишљене алапаче!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорчанин М.

25.04.2023 21:17

Маја увек иста.нема длаке на језику.гоца покушава да глуми богату даму а ли јој не полази за руком.нек се гоца ухвати муже крава и фарме,разуме се и у бикове.