Будимо друштвено одговорни: Помозимо Дарији Карановић из Бањалуке

Моззартов „Хуманитарни тикет у подне“ за хуманитарну акцију

Република Српска 25.04.2023 | 16:52
Будимо друштвено одговорни: Помозимо Дарији Карановић из Бањалуке

Дарија Карановић из Бањалуке велики је борац. До сада је самостално побиједила Хочкин лимфом и тумор штитне жлијезде. Међутим, њена борба с тешком болешћу се наставља, а сваког мјесеца јој је потребан лијек који кошта 6.000 КМ. Зато јој овог пута треба помоћ хуманих људи. Њену борбу подржала је и друштвено одговорна компанија Моззарт. У традиционалној акцији „Хуманитарни тикет у подне“ Зорка Гојковић, новинарка и водитељка ТВ Галаксије 32 је типовала, а освојени износ упутила је Дарији Карановић. 

-Сада смо у фази гдје идемо ка лијечењу у иностранству, шта ће бити даље не знам, борба још траје, за сада је добар одазив, ја сам задовољна. Хвала свима који су до сада помогли, хвала компанији Моззарт јер и минимално је за мене огромно, а они су дали много. Хвала од срца, свако добро им желим- поручује Дарија Карановић. 

Иако веома тешко говори, она има жељу да се од срца захвали свима који су јој помогли. Борба за живот четрдесетједногодишње Дарије траје већ 15 година. Прошле године имала је шест операција, па зато слабо говори, али је психички веома стабилна. 

Ипак, њено опште стање се погоршава због чега треба помоћ, истичу њени пријатељи и породица. До сада се борила самостално, а ово је први пут да тражи помоћ хуманих људи. Лијек из иностранства, који на мјесечном нивоу кошта чак 6.000 марака, једини је који је може одржати у животу.

Борба ове храбре Бањалучанке није готова, па њени најближи апелују на добре људе да јој помогну у складу са својим могућностима. 
Сви који желе да помогну Дарији да и из ове борбе изађе као побједник, могу то урадити позивом на хуманитарни број 1414, чиме дарују једну марку за њено излијечење. Број је активан до 30. априла.

Такође, отворен је рачун за новчане уплате.

Уплате БиХ ТР: 571-000-01024233-39

Иностранство: Дарија Карановић, Цариградска 20, 78.000 Бањалука

ИБАН: БА395710038505179239

СWИФТ: КОБББА22

Будимо друштвено одговорни- помозимо Дарији Карановић из Бањалуке да добије животну битку. 

(ПР) Фото: ПР

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Да сте друштвено одговорни

25.04.2023 18:54

Позатварали би кладионице... Ово је само посипање пепелом

ОДГОВОРИТЕ