Микрофин и ове године креирао иновативна кредитна рјешења за успјешну пољопривреду у БиХ

Микрокредитна компанија Микрофин вец́ 25 година континуирано пружа брза и поуздана финансијска рјешења пољопривредницима широм Босне и Херцеговине.

Република Српска 25.04.2023 | 13:24
Микрофин и ове године креирао иновативна кредитна рјешења за успјешну пољопривреду у БиХ

Бројни задовољни клијенти потврђују успјешно пословање ове компаније, увјерени кроз дугогодишњу сарадњу у једноставност кредитних процедура и изградњу повјерења неопходног за квалитетан рад. Пословну стратегију Микрофина карактерише флексибилност, приступачност и стална иновација у креирању рјешења која задовољавају потребе клијената.

Као дугогодишњи ослонац пољопривредника, Микрофин се издваја од конкуренције по томе што нуди лако доступна кредитна рјешења великим газдинствима, али и малим фармама које тек почињу са пословањем.

У оквиру посебне акције, која траје од 20. марта. до 19. маја 2023. године Микрофин нуди кредите за пољопривреду у износима од 5.000 КМ до 50.000 КМ без трошкова обраде, уколико се средства користе за набавку сјемена и ђубрива. Овом акцијом се истиче улога Микрофина као поузданог партнера у развоју пољопривредне производње у Босни и Херцеговини.

Поред изузетне флексибилности у погледу гаранција и могуц́ности добијања кредита без жираната, Микрофин својим клијентима осигурава и пригодан поклон за сваки реализовани кредит у знак захвалности на указаном повјерењу.

Акција се односи на кредите за куповину сјемена и ђубрива, без обзира на добављача, што омогуц́ава пољопривредницима да изаберу производе који највише одговарају њиховим потребама. Микрофин такође олакшава набавку сејмена пољопривредницима нудец́и им могуц́ност плац́ања на рате, чиме се смањује финансијско оптерец́ење и подстиче развој њихове производње.

Више информација о Микрофиновој понуди и кредитним производима можете пронац́и у најближој експозитури или путем сајта хттпс://пољопривреда.микрофин.цом/#маин.

(ПР)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Петар

25.04.2023 11:54

Проверено најповољнија микрокредитна организација, најједноставнија процедура за добијање кредита и сигурно најповољније камате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бимбо

25.04.2023 13:16

Која иновативна рјешења? Није више камата 25,20 или 17 %, него 14,99 %. Нека људи пишу да само камату плаћају првих 8 мјесеци, нису се ни дотакли главнице. Али хоћеш ауто, море, јаку славу, 5 телефона у породици. Плаћај стоко!

ОДГОВОРИТЕ