Прислушкивање да испита Одбор за безбједност НСРС

Узурпатор је много нервозан, што је показао и данас на конференцији за новинаре након састанка тзв „владајуће коалиције“, гдје се обрушио на новинаре, те индиректно поново  признао да прислушкује новинаре, уреднике медија и лидере опозиције.

Република Српска 24.04.2023 | 20:42
Прислушкивање да испита Одбор за безбједност НСРС

Сигуран сам да манипулише јавности и да нису тачни разлози које је навео, зашто СДС данас није потписао документ и није дошао на састанак, јер му је жеља да унесе смутње, немир и злу крв у редове критичара, политичких противника и неистомишљеника, те је поново показао нескривену мржњу и излив фрустрација јер не контролише и не може да уништи БН телевизију, најгледанију и најутицајнију телевизијску станицу у Републици Српској.

Одбор за безбједност Народне скупштине Републике Српске требао би да саслуша Додика и министра унутрашњих послова Синишу Карана због афере „прислушкивање“ јер ово није први пут да се јавно признаје како режим прати и прислушкује политичке противнике, критичаре, дисиденте, слободне медије и новинаре, као и тврдње које је навео о наводном разговору између Влада Тришића и Милана Миличевића.

Народна скупштина Републике Српске би требала формирати Анкетни одбор, који би чинили представници и посланици свих клубова, како би се напокон истражила домаћа афера „Вотергејт“, извршити контрола рада Полиције Републике Српске те евентуалне злоупотребе полиције и институција од стране режима.

И данас се показало да су наше одлуке исправне, јер сваки контакт са Додиком и режимом је опасан и погубан, његова издајничка политика је за Републику Српску погубна, суицидна и шизофрена, а детаље ћемо појаснити на посебној сједници Народне скупштине Републике Српске која је заказана за сриједу.

Његова игра по ивици и поигравање судбином народа и Републике Српске је опасна, а велику одговорност сносе странци, који га хране и све толеришу, те коалициони партнери из Федерације, прво СДА а онда „Осморка“ предвођена СДП и НИП-ом, који му дају власт, кључ и делегате у Дому народа Парламентарне скупштине БиХ, а тиме моћ и крила да настави са деструктивном и опасном политиком.

Он се прво притаји, сачека да уђе у власт, дограби се функција и моћи, „излобира“ 4 делегата у Дому народа, како би постао незаобилазан фактор, а онда покрене неку кризу, почне да уцјењује, блокира све и прави проблеме тражећи политичке уступке, јер се кризама намеће да буде у фокусу и центру пажње, а таква политика је опасна и погубна за све, посебно за Републику Српску.

(<стронг>Небојша Вукановић)

Коментари / 25

Оставите коментар
Name

ТАЛИБАН

24.04.2023 18:54

Узурпатору дудук полако тоне брод постао је страсно нервозан измице му све његове ЛАЗИ непале висе НАРОД невјерује висе ЛОПОВУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

25.04.2023 05:04

Дезертер и његови папци.

Name

Лола

25.04.2023 05:38

Највеци виц од свега је "министар" за Безбједност! Ту се оцитава сав бесмисао али и карактер криминалне власти!

Name

Само...

24.04.2023 18:56

Колико сте заправо сигурни,да оно што заправо сви врло добро знамо, да огромна већина оних које је придобио уз себе, не мисле исто као и он.,? Људи моји то само показује да нити вас опозицију нико не доживљава озбиљно....он има ,"формулу" има прво опљачкану имовину коју му нисте доказали, купио је ,,нечим,, све ове лузере који га прате , нечим их држи у шаци....или зна да контролом медијског простора, влада јавним мнијењем.....чињенице морају бити егзактне,попут изјаве Милановића, и опет ће бити преваранте увјерити да је истина.....народ је добио....како изићи из мрака лажи,а без нових ,паметних људи и патриота нове генерације тешко ви из опозиције,...он има паре и ,,моћ.,, државне службе гдје раде многи..?????.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Грми

24.04.2023 18:58

Највеци унистивац српског народа и свјетски идиот и лопина и крадљивац народа .!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦИЦО

24.04.2023 18:59

Нормално да Прислускује Па мора да зна ста му се на Имању десава Србија до Токија

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТАТИСТИЦАР

24.04.2023 19:00

ПОГЛЕДАЈТЕ ОВЕ МИСЕВЕ ИЗА ЛЕДЈА.СЕМ ДЈОКИЦА СВЕ ПАПЦИ И КОЈЕКАКВИ УВЛАКАЦИ,НЕЗНА СЕ КО ЈЕ БОГАТИЈИ,НЕЗНАЈУ НИ ГДЈЕ СВЕ ВИСЕ ПОСЕДУЈУ ВИЛЕ И ПЛАЦЕВЕ ПО СРБИЈИ ,ЦРНОЈ ГОРИ,АУСТРИЈИ И САД НАЈМОДЕРМИЈА ДЕСТИНАЦИЈА ИСТРА,ЈАСНО ЗАСТО НЕМА ПАРА У БУДЗЕТУ,И ДА ЛИ ЊИМА НЕКО БЈЕРУЈЕ ДА СЕ ЗАИСТА БОРЕ ЗА РЕПУБЛИКУ СРПСКУ.ПА НЕСИЦ СЕ НАПАКОВАО СА СТАНОВИМА КАО ДА МУ ЈЕ ДЈЕД БИЛ ВЛАСНИК ЗЛАТНИХ ПОЛУГА УТРЕЗОРУ КРАЉЕВИНЕ ЈУГОСЛАВИЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Идеално

24.04.2023 22:21

Ха ха, Стевандић се смрко ко ноћ, мали Ђокица...срећа па се и не види, а Селак је избезумљен и изгубљен, јер је тек изгледа сватио у какво се коло ухватио... Остали су ту негдје на својој разини...

Name

ре

24.04.2023 19:07

Да нам нема БН ТВ у режиму ми би подивљали са малим платама и пензијама у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИМА ОНАЈ

24.04.2023 19:13

КОФЕР,ОД ЖИДОВА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аа

24.04.2023 19:19

Одбор за безбиједност НС РС нема ништа са том врстом прислушкивања. Ради се о опреми која је купљена у Израелу, плаћена неколико милиона еура и са њом располазу безњедносне структуре и најоданији љиди СНСД-а. Опрема надзире све врсте конуникација интересантних особа укључујући друштвене мреже као и апликације типа вибер и др. Оне апликације које не могу надзирати том опремом ( WхатсАпп, Телеграм Сигнал ) њиховим власницима плаћају за одређене информмаxије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опера и Лабрадор

24.04.2023 19:20

Именован је тако за в.д. директора Бање Мљечанице Дарко Бањац (занимљив детаљ на ту га је функцију формално именовао најновији прелетач Драган Брдар који је гле чуда и неслужбени свак Дарка Бањца) да не говоримо о намештеним тендерима и што је дотични помоћ која је стигла од владе Србије доделио свом оцу у питању је 10 000 км, друга ствар предсједник омладине НПС-а се формално води да ради у Туристичкој организацији у Козарској Дубици то је бре картел а не странка… ВИ НОВИНАРИ СТЕ ОСТРВО СЛОБОДЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дубица

24.04.2023 19:21

Флипер посланик или ти папак Дарко Бањац је већ формирао ПОРОДИЧНИ ЗАКОН или ти ОМЕРТУ знатно унапредивши своју финасијску позицију као и породице од неслужбеног (Драган Брдар најновији прелетач из ДНС-а у редове НПС-а) то осталих му драгих особа…Дубичанци знају и којих…

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБРО БИ БИЛО

24.04.2023 19:28

ДА МАЛО ОСЛУШНЕ,ОНЕ КОЈИ СУ ГА СИЛОМ ДОВЕЛИ НА ВЛАСТ,А ПРЕДТХОДНО СИЛОМ ПРЕКИНУЛИ ПАД БАЊАЛУКЕ И ЗАПАДНОД ДЕЛА РС! ПА БИ ЧУО ДА ,АКО НАТЕРА СУДИЈЕ СРБЕ ДА ОДУ...ДОЛАЗЕ ЈОШ ДВА СТРАНЦА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаха

24.04.2023 19:53

Е има шта и прислушкивати. Па доста му је само да му неко преноси ове твоје небулозе што преносиш преко ових федералних медија и портала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

24.04.2023 20:00

Живио СДС, створио је нашу републику он ће је и одбранити од Бурле и криминала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М:ТЕЛ

24.04.2023 21:18

Не играјте се са Дудуком. Радите против народа. Незаконито прислушкујете народ са издајником Републике Српске. То без вашег одобрења није могуће да ради. Да ли Влада у Србији која је власник мтел шта радите у Републици Српској? Срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледај их...

24.04.2023 21:51

Нарко коалиција, сви на једном мјесту. То је та екипа. Главни баја, нарко Нешић и остали нарко војници. Меделин је нула за РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кокаин Јохнy

25.04.2023 05:05

Док нам "безбједност" обезбједјује Министар-Безбједности, Несиц, нема кризе!

Name

Петар

25.04.2023 06:49

Не испитује ништа, узурпатор не прислушкују никог, он лаже.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорчанин М.

25.04.2023 09:16

Ко нас води неђељу ти свету... пољубим.

Name

Ре

25.04.2023 07:14

Пази Селака и Нешића што се јадни кревеље тамо отпозади...јадна ли вам мајка! Какав смрад и олош на једном мјесту а о образовање више нико и не спомиње, све експерт до експерта ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Профа

25.04.2023 11:54

Највећи непријатељ српског народа кроз историју је МИЛОРАД ДОДИК. Не разликују се много ни они који га слиједе,из било ког разлога. Образа имати да дођеш у Доњју Градину а продао си јасеновачку грађу,то може само тотални болесни идиот. Имамо ли ми храброст и снагу изаћи и срушити ову власт....или ћемо само писати ове коментаре????

Name

ха ха

25.04.2023 09:54

готов је,готов је пропуко је готов је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxxx

25.04.2023 14:16

Све ово што Додик ради већини грађана Републике Српске је храна национализма,пензионер живјети са 250 км или радник са 600 км може да живи само од национализма и Додик такве ствари подваљује јер зна да се то лијепи у Републици српској

ОДГОВОРИТЕ