Поново стижу падавине: Сутра сунчано и топло

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује претежно сунчано и топло вријеме, а поподне су на истоку понегдје могући краткотрајни пљускови са грмљавином.

Република Српска 22.04.2023 | 15:44
Поново стижу падавине: Сутра сунчано и топло

Вјетар ће у првом дијелу дана бити слаб, поподне и увече умјерен југозападни, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Минимална температура ваздуха од четири до десет, у вишим предјелима од један, док ће максимална температура ваздуха бити од 19 до 25, у вишим предјелима од 14 степени Целзијуса.

У БиХ је данас било сунчано вријеме уз малу до умјерену облачност, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 14 часова: Бјелашница нула, Соколац, Калиновик, Хан Пијесак и Чемерно 13, Гацко, Мраковица и Иван Седло 15, Кнежево и Сарајево 16, Вишеград, Рудо, Сребреница, Фоча, Ливно и Тузла 18, Билећа, Мркоњић Град, Требиње, Шипово, Градачац и Неум 20, Бијељина, Рибник, Србац, Бихаћ и Широки Бријег 21, Бањалука, Добој, Нови Град, Приједор, Сански Мост и Зеница 22, те Мостар 24 степена Целзијусова.

(Срна)  Фото: БН

Коментари / 0

Оставите коментар