Насиље, биједа... Тешка животна прича Секе Алексић

Иако сада ужива у луксузу и изобиљу, Сека Алексић је некада живела у великој немаштини, без сталног смештаја, а због сиромаштва је трпела и вршњачко насиље, о којем није желела да прича својој мајци, како јој не би стварала додатне проблеме.

Забава 22.04.2023 | 08:46
Насиље, биједа... Тешка животна прича Секе Алексић

Сека Алексић заједно са супругом Вељком Пиљикићем и синовима ужива у својој вили у Старој Пазови, за коју се процењује да наводно вреди 500.000 евра. Она је мукотрпним радом себи и својој породици обезбедила да уживају у лускузу и изобиљу, међутим, њен живот није био нимало лак.

Певачица је током одрастања била принуђена да се са породицом пресели о чему је јавно говорила, а није крила ни да носи трауме из школских дана, јер је трпела вршњачко насиље.

"Из Зворника смо избегли кад сам имала шест година и прво смо дошли у Бању Ковиљачу. Јако смо тешко живели, били смо у избегличком смештају, после смо отишли да живимо у једну школску стару кућу. Нисмо имали купатило, већ смо се купали код комшија. Дошли смо буквално у томе што смо обучени, без ичега", рекла је Сека једном приликом.

"Ту сам ишла у четврти разред и деца су била брутална према мени. Исмевали су ме због ијекавице, због поцепане обуће, због тога што носим исту мајицу. Било је страшно сурово, плакала сам данима, али нисам желела ништа да кажем мајци, јер нисам желела да јој погоршавам већ јако тешку ситуацију", испричала је певачица и додала:

"Имала сам разна подметања. Гурали су ме, пљували, цепали ми мајицу, али то ми је помогло кроз живот. Захваљујем се свима што су били такви према мени, јер данас не бих била ово што јесам", закључила је тад Сека за "К1".

(Информер) фото: Информер

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Секо краљице...

22.04.2023 06:57

Иако ми на почетку није изгледала као позитивна личност због везе са оним камионџијом,сада јој скидам капу и желим много среће у будућности.И нека онај њен набаци који осмијех у јавности,онако намргођен изгледа као да је киднаповао Секу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сека је птије свега

24.04.2023 17:27

Једно дивно и позитивно људско бице. Снага је унутра а не споља. Цеститке за све сто си постигла. Узивај уз Бозји благослов.

ОДГОВОРИТЕ