Двојица бициклиста теже повријеђени на трци БГ-БЛ

Двојица бициклиста теже су повријеђени данас на трећој етапи бициклистичке трке Београд – Бањалука када је дошло до пада великог броја бициклиста.

Република Српска 21.04.2023 | 15:51
Двојица бициклиста теже повријеђени на трци БГ-БЛ

Како "Независне новине" сазнају повријеђени су пребачени у оближње болнице,  а наводно неки бициклисти имају прелом руку и ногу.

Такође, на лице мјеста је изашло и више возила хитне помоћи како би повријеђенима указали помоћ.

Подсјећамо, директор Бициклистичког савеза РС и један од организатора трке Владимир Куваља на Фацебоок, на званичној страници трке, објавио је да је дошло до пада више десетине бициклиста на етапи од Добоја до Приједора, преко аутопута "9. јануар".

"Због пада више од 60 бициклиста, трка је заустављена на пар минута. Фер-плеј чела колоне, чекају остале бициклисте да се врате у караван. Као што видите, стотине бициклиста је испред, велики пад је био", рекао је Куваља.

(Независне)  Фото: Независне

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Брз опоравак

21.04.2023 16:04

Спиритиста сам био дуго година и све бих дао за њега али само у поремећеној земљи као сто је наша може се у сред радног дана блокирати аутопут на неколико сати због бициклистичке трке. У нормалним земљама трке пролазе регионалним и мање фреквентним путевима и гледа се да то буде кад је најмања фреквенција возила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зузу

21.04.2023 17:51

Срећа па је тај аутопут ионако вазда празан

Name

Ја није ни чудо

21.04.2023 16:38

Није ни чудо кад јурцају.

ОДГОВОРИТЕ