Огријев за старицу Мику Карановић из Мартин Брода

Представници компаније м:тел одржали обећање и у оквиру акције “Нисте сами, имате пријатеље” поново посјетили баку Мику 

Босна и Херцеговина 21.04.2023 | 10:51
Огријев за старицу Мику Карановић из Мартин Брода

Представници компаније м:тел након недавне посјете повратницима из Босанског Петровца и Мартин Брода одлучили су да се врате и поново посјете Мику Карановић у селу Мало Очијево којој су овог пута донијели огрјев како би лакше пребродила хладније прољеће. 

Ријеч је о наставку акције “Нисте сами, имате пријатеље”, у којој је генерална директорка м:тел-а Јелена Триван, српским повратницима овог краја, који живе у веома тешким условима подијелила пакете помоћи. Бака Мика се захвалила на донацији, нагласивши да повратници тешко живе у овом крају откако су се вратли из избјеглиштва те да нема никаква примања.

Порука ове хумане акције је да се и на овај начин стави до знања народу који овдје живи, да је м:тел са њима и да ма колико им било тешко, увијек имају осећај да нису сами и да нису заборављени.

Поред огрјева, запослени у ПР служби м:тел-а поклонили су Мики и радио-пријемник како би јој што лакше олакшали живот у самоћи у овом повратничком српском крају.

У претходној години, у склопу ове акције, помогнуте су бројне повратничке заједнице у Петровцу, Дрвару, Гламочу, Грахову, Оџаку, Бихаћу и многим другим мјестима, а низ донација м:тел-а, којима помажу друштво, се наставља и у 2023. години.

(ПР) Фото: ПР