Лајовић савладао Француза, чека га Ђоковић

- Српски тенисер Душан Лајовић пласирао се у четврфинале турнира "Српска опен", након што је савладао Француза Грегоара Барера 2:0 у сетовима.

Тенис 20.04.2023 | 12:39
Лајовић савладао Француза, чека га Ђоковић

Резултат у гемовима био је 6:3 и 6:0 за Лајовића.

Лајовић је рекао да је меч био добар. "Почео сам добро, али сам имао проблема са лоптицама. Успио сам се вратити у игру у другом сету. Никада нисам играо против Баререа и срећан сам што сам се пласирао у четвртфинале", истакао је Лајовић.

У преосталим мечевима састаће се Дамир Џумхур из БиХ и Француз Ришар Гаске, док Миомир Кецмановић из Србије игра против Абедалаха Шелбаиха из Јордана.

Према распореду, посљедња два меча резервисана су за Андреја Рубљова из Русије и Хуана Пабла Вариљаса из Перуа, а након њих на терен ће Раду Албот из Молдавије који игра против Јирија Лехечке из Чешке.

Финале турнира игра се у недјељу, 23. априла, а за побједника је резервисано 250 АТП бодова, што је и турнир са највише бодова у региону.

(Срна) Фото: Независне 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Трибине

20.04.2023 12:54

Опет празне трибине?! Ддје је та силна публика која је куповала онлине улазнице? И сам сам се увјерио да је унистом моменту на онлине куповини улазница било и по 13.000 на реду цекања...ко је одговоран за те пропусте и засто нема публике на турниру?

ОДГОВОРИТЕ