Четврти дан турнира отвара дуел Лајовић - Барере

- Тениски турнир "Српска опен" биће настављен данас мечом између српског тенисера Душана Лајовића и француског Грегора Баререа.

Тенис 20.04.2023 | 08:05
Четврти дан турнира отвара дуел Лајовић - Барере

Након овог меча, који почиње у 11.00 часова, на централном терену требало би да се састану српски и јордански тенисери Миомир Кецмановић и Абдулах Шелбај.

На централном терену планиран је и меч Руса Андреја Рубљова и перуанског тенисера Хуана Пабла Вариласа, али не прије 15.00 часова, а требало би да се састану и Молдавац Раду Албот и чешки тенисер Јири Лехечка.

Меч између тенисера из БиХ Дамира Џумхура и француског тенисера Ришара Гаскеа најављен је за сутра на средњем терену од 11.00 часова.

Турнир "Српска опен" из серије 250 игра се до недјеље, 23. априла, за када је предвиђено финале на новоизграђеном централном терену тениског комплекса у Парку Младен Стојановић.

(Срна) Фото: ГУ БЛ 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Миге

20.04.2023 07:38

Данас игра Рубљов. Право са мастерса у Монте Карлу у Републику Српску. Овај турнир је јачи барем дупло од Минхена, Хјустона, Есторила, Маракеша који су исто играни ових дана. Браво за организацију

ОДГОВОРИТЕ
Name

З2

20.04.2023 09:05

Људи моји кажу нема карата а 100 људи на мечу Лајовића. Шта се дешава ко је луд

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брука

20.04.2023 09:16

Ево гледам поцетак сусрета Лајовиц - Баррере...камере приксзују празне трибине...бас је залосно видјети 100 људи на трибинама на простору који прима 6000. Гдје су оне силно продате карте??? Ово је брука и срамота ста су организатори урадили са продајом карата. Мислим да це ови тенисери (осим Дјоковица) понијети најлосији утисак организације (због публике) на свим одиграним турнирима. Лудаци су продавали "онлине" улазнице за цитав дан умјесто по сусрету. И зато "сељаци" који су се доцепали улазница хоце да ссмо гледају Дјоковица. Улазнице су се требале продавати по сусрету а не по дану у коме се игра и по 4-5 сусрета. Ограницили су број улсзница на онлине продаји и толико је људи остало без улазница који би и досли на неки сусрет без обзира ко игра. Тотални промасај организатора.

ОДГОВОРИТЕ