АТОС БАНК за празнике обрадовала кориснике Дома пензионера у Бањалуци

АТОС БАНК а.д. Бања Лука настоји да што више буде укључена на пољу друштвено одговорног дјеловање, те да на практичан начин помогне рад институција у заједницама у којима послује. 

Република Српска 18.04.2023 | 10:41
АТОС БАНК за празнике обрадовала кориснике Дома пензионера у Бањалуци

“Поводом ускршњих и васкршњих празника омогућили смо корисницима Дома пензионера у Бањалуци да обиљеже ове празнике на љепши и богатији начин. Кроз нашу донацију запослени Дома су заједно са корисницима организовали креативну радионицу фарбања јаја, а корисницима су уручени и симболични поклони.

Друштвена одговорност је једно од основних начела наше Банке, и важан дио корпоративне цултуре, те сматрамо да кроз овакву врсту донације стварамо боље и напредније окружење за нашу локалну заједницу.

Као друштвено одговорна институција, настојимо да изађемо у сусрет институцијама попут Дома пензионера, те тиме дамо до знања у коликој мјери препознајемо њихове потребе.” изјавила је овим поводом Биљана Шева, руководилац Службе маркетинга и комуникација АТОС БАНК а.д. Бања Лука. 

Донација АТОС Банке примљена је са захвалношћу у Дому пензионера у Бањалуци. 

“Желимо прије свега да се захвалимо АТОС банци на овој донацији, кроз коју су оплеменили свакодневницу наших корисника и показали да су као финансијска институција ту као подршка особа треће животне доби.

На овај начин показали су да препознају њихове потребе и обогатили су и оплеменили живот корисника у Дому током празника.” изјавила је овим поводом Гордана Лиховић, дирекор ЈУ Дом пензионера Бања Лука.

Друштвена одговорност је једно од основних начела пословања АТОС БАНК а.д. Бања Лука и важан је дио корпоративне културе, а овакве и сличне донације представљају само неке у низу наших активности, кроз које можемо створити боље и напредније окружење за све нас.

(ПР)