БН ТВ гледај у Аустрији, Њемачкој, Швајцарској…

БН канали (БН, БН2, БН Мусиц) су вам сада доступни и у иностранству! Осећајте се као код куће и уз НетТВ Плус гледајте ваше омиљене ТВ канале било где да се налазите.

Република Српска 17.04.2023 | 15:22
БН ТВ гледај у Аустрији, Њемачкој, Швајцарској…

На НетТВ Плус сајту хттпс://бит.лy/3КуФиЕЛ изаберите БАСИЦ, СТАНДАРД или ПРЕМИУМ пакет или искористите сјајну акцију за нове кориснике - 6 мјесеци упола цијене СТАНДАРД пакета и обезбедите себи квалитетне домаће ТВ канале било гдје у свијету.

БН телевизија вам пружа квалитетан телевизијски садржај – од забаве до информативе.

Уколико сте љубитељи ТВ серија на БН-у можете гледати серију "Забрањена јабука" која доноси причу о Зејнеп и Јилдиз, двије сестре које живе заједно, али са различитим карактерима и животним циљевима, као и серију ,,Фатална љубав’’ о једној љубавној причи и главној јунакињи Кевсер и њеном компликованом животу.

На БН 2 можете гледати питку и искричаву комедију ,,Добро јутро, комшија’’ која је препуна крајишког хумора на тему међукомшијских односа.

На БН каналу вам је доступан и богат информативан садржај, од јутарњег програма ,,Добро јутро, Српска’’ до ,,Дневника’’ који садржи све важне информације из земље и региона.

На БН Мусиц можете чути популарне старе и нове хитове сјајних пјевача и пјевачица који ће вас сигурно забавити.

Путем НетТВ Плус-а, сви БН канали су вам доступни уживо, уз могућност враћања до 7 дана уназад, а ту су и специјални попусти за наше нове кориснике.

Испробајте НетТВ Плус 30 дана потпуно бесплатно и доживите врхунско ТВ искуство уз легалну и квалитетну платформу било гдје у свијету. хттпс://бит.лy/3КуФиЕЛ

(ПР)