Моззарт поново части! Преузми 15 КМ бонуса

Бонус за спортско клађење. Још увијек немаш Моззартбет налог? Моззарт Бет те части бонусом ако се региструјеш и верификујеш налог!

Република Српска 17.04.2023 | 12:55
Моззарт поново части! Преузми 15 КМ бонуса

У периоду од понедјељка 17. 04. до недјеље 24.04. се региструј на МОЗЗАРТБЕТ.БА са промо кодом БУДИ_ПОБЈЕДНИК, верификуј свој налог и освоји Моззарт бонус добродошлице за све новорегистроване играче и то без услова!

Након успјешне регистрације и верификације налога добијаш бонус и то: ТРИ ДАНА БЕСПЛАТНЕ ИГРЕ НА СПОРТСКО КЛАЂЕЊЕ

Додјела бонуса: Бонус се додјељује дан послије. За регистрације од петка, суботе и недјеље бонус се додјељује у понедјељак.

Сваки дан се добија бонус у вриједности од 5КМ. Укупна вриједност бонуса који ће бити додјељен је 15КМ.

Од тренутка активирања првог ваучера, други ваучер се активира наредног дана и тако укупно 3 дана. Уколико се један дан не искористи ваучер, немате могућност искориштавања истог неки други дан. 

Обавјештење о додјељеном бонусу ћете добити путем мејла или инбоx поруке на вашем налогу. Остварени бонус се рачуна од дана када је извршена верификација налога.

Бонус средства која се добијају не могу се повлачити, односно исплатити са налога без игре. Средствасе могу користити само за наведену игру на сајту-апликацији.

Право на бонус можеш остварити само једном. Организатор задржава право да у сваком тренутку, без претходне најаве, привремено или у потпуности прекине или промијени промоцију.

У случају сумњи на злоупотребу правила ове промоције или других фактора који су ван надлежности организатора промоције, а тичу се правилног функционисања промоције – организатор задржава право да укине промоцију или блокира бонус играчу, за чију се игру сумња на злоупотребу правила, бонуса или преваре.

У промоцији учествују сви који се по први пут региструју и верификују налог. Акција траје од 17.04. у 00:01 до 23.04. у 23:59.

Бонус ће добити само они играчи који се региструју преко промо кода и верификују налог у току трајања промоције.

Буди побједник! Моззарт!