Сутра вјетровито уз падавине, увече могуће и непогоде

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује претежно облачно вријеме са падавинама, а пљускови и непогоде су могуће увече на југу и западу.

Босна и Херцеговина 14.04.2023 | 16:46
Сутра вјетровито уз падавине, увече могуће и непогоде

Јутарња температура ваздуха од два до шест, на југу до девет, у вишим предјелима од нула, а највиша дневна бити од 10 до 17, у вишим предјелима од шест степени Целзијусових, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће умјерен до јак југозападни вјетар, на сјеверу претежно слаб до умјерен западних смјерова. Увече ће прво на сјеверу, а потом и у осталим предјелима вјетар да ослаби и скреће на сјеверне и источне смјерове.

Према прогонози Федералног хидрометеоролошког завода, данас преовладава претежно облачно и нестабилно вријеме, а локално је било локалних пљускова и грмљавине.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница минус четири, Чемерно два, Гацко, Иван седло и Ливно пет, Требиње и Билећа шест, Бугојно седам, Хан Пијесак осам, Кнежево и Сарајево девет, Соколац, Дрвар, Мостар, Тузла и Широки Бријег десет, Шипово и Неум 11, Бихаћ 12, Приједор, Нови Град, Србац и Рибник 13, Добој, Вишеград, Градачац и Зеница 14, те Бањалука, Бијељина, Зворник, Рудо и Сребреница 15 степени Целзијусових.

(Срна) Фото: Илустрација/ Стоцк

Коментари / 0

Оставите коментар