Нова банка спонзор тениског турнира Српска Опен

Под слоганом „Најбољи са најбољима“, Нова банка је спонзор тениског турнира Српска Опен. Као највећа домаћа банка, одговорно се одлучила да подржи један од најважнијих спортских догађаја у региону, који ће од 17. до 23. априла окупити значајна тениска имена, од којих се посебно истиче име Новака Ђоковића, најбољег тенисера свијета.

Тенис 12.04.2023 | 15:40
Нова банка спонзор тениског турнира Српска Опен

За спонзорско представљање, Нова банка је припремила бројне забавне активности за све узрасте, које ће се реализовати у фан зони. Током одржавања турнира, посјетиоцима ће на располагању бити и банкомат Нове банке.

„Као снажна домаћа банка, природни смо партнер тениског турнира Српска Опен. Велика нам је част бити дио догађаја за који можемо рећи да је најзначајнији спортски догађај који се код нас одржава од Зимских олимпијских игара.

Заједничким снагама промовисаћемо тенис, праве вриједности, али и љепоте Бање Луке и Босне и Херцеговине“, изјавио је руководилац корпоративних комуникација Нове банке.

Нова банка препознаје значај улагања у спорт и спортске манифестације, због њиховог вишеструког значаја који се првенствено огледа кроз промоцију наше земље, стварања позитивног друштвеног окружења и изградње здравих животних навика.

(ПР) Фото; ПР