Полицајци ухапшени због рањавања Србина на Косову

Полицијски инспекторат самопроглашеног Косова ухапсио је четворицу полицајаца због сумње да су учествовали у рањавању Милана Јовановића на Бистричком мосту на путу Косовска Митровица-Лепосавић.

Србија 12.04.2023 | 12:15
Полицајци ухапшени због рањавања Србина на Косову

У саопштењу из Полицијског инспектората наводи се да је предузето више истражних радњи у координацији са тужилаштвом, након чега су синоћ истражиоци Полицијског инспектората ухапсила четири полицијска службеника због сумње да су починили кривично дјело непријављивање кривичног дјела, а један од њих је осумњичен и за кривично дјело убиство у покушају.

Одлуком тужиоца одређено им је задржавање до 48 часова.

У саопштењу се наводи да се предузимају и друге истражне радње како би се разјасниле све околности овог случаја у сарадњи са тужиоцем.

Србин Милан Јовановић из Звечана рањен је 10. априла увече из ватреног оружја на Бистричком мосту недалеко од тог мјеста.

Јовановић се налази на лијечењу у Клиничко-болничком центру Сјеверна Митровица. 

(Мондо)  Фото: Мондо

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Прњавор

12.04.2023 11:26

Ма нема од тога ништа,нису ту полицајци ништа криви,крив је мафијаш који није стао на полициску контролу а сигурно му на челу неписе која је националност

ОДГОВОРИТЕ
Name

88

12.04.2023 12:15

Нико нормалан невјерује у рад тих инспектора. Идиотски поступци.

Name

ОЛИ

12.04.2023 12:39

Привели их да их одликују?

Name

Ха Ха

12.04.2023 13:03

Идиота и кретена као што је "прњавор" мајка земља још није видила ! Да ли ти у опште знаш да Полиција нема право да употребљава ватрено оружје и да пуца на лице у возилу без обзира што неће да се зауставе , није рат нити је проглашено ратно стање ! У мирнодпским условима Полиција има право да упореби оружје само онда када је угрожен њихов живот и здравље, и ако неко други угрожава нечији живот, што у овоме случају није ни једно ни друго ! Када волиш убијање, јавиш се добровољно у Украјину, они такве обожавају !

Name

АР

12.04.2023 14:40

Кад дрзава функционисе онда нема изузетака Ако буде крив бице И адекватно санкционисан

ОДГОВОРИТЕ