Хитно оперисан победник "Звезда Гранда"!

Победник такмичења "Звезде Гранда" Махир Мулалић недавно је хитно оперисан.

Забава 10.04.2023 | 17:30
Хитно оперисан победник "Звезда Гранда"!

Он се огласио из болничке посатеље, а фотографија коју је објавио на његовом Инстаграм сторију узнемирила је његове фанове. Глава му је цела у завојима, а он је објаснио какву је интервенцију имао. Махир је, наиме, оперисао уво. Судећи према његовим речима, хируршки захват није био страшан и он се успешно опоравља.

 
Mahir Mulalić
ФОТО: ИНСТАГРАМ

- Овим путем бих се захвалио свима који су ми пожелели брз опоравак. Наиме, имао сам хитну операцију левог уха. Све је океј, проблем је решен, а ми се ускоро забављамо и дружимо на мојим наступима. Останите ми живо и здраво- објаснио је Махир.

Иначе, Махир је недавно раскинуо са девојком, а обијен му је и ауто.

- Једноставно за овај посао треба много разумевања и то је то, а и сам по себи сам тежак и компликован. Некад због тога самог себе нервирам и треба наћи другу страну која ће то све разумети, поготово када излази песма тад је стварно лудница. Тада сам седам дана присутан, а нисам присутан. Значи мањка разумевања са друге стране. Вероватно има и тога да ја не разумем и туђе потребе, али одговара ми тренутно да будем сам, лепо ми је, таман - признао је певач.

Mahir Mulalić
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

Махир је, иначе, победник такмичења "Звезде Гранда" 2021. године. Његов ментор је била Марија Шерифовић, а током такмичења му је преминула мајка, која га је док се није разболела подржавала доласком у студио.

(Курир.рс/ Информер)

Коментари / 0

Оставите коментар