Марија од суда добила налог за привођење!?

Марија Шерифовић открила је у свом блогу да је сазнала да је издат налог за њено привођење. Она се вратила с пута и доживела непријатност.

Забава 10.04.2023 | 16:27
Марија од суда добила налог за привођење!?

- Добила сам информацију из МУП-а да је од извесног суда стигао налог за моје привођење. Ја одмах желим да нагласим да сам ја савестан и одговоран возач. Осим што понекада, истина, не вежем појас када снимам влогове јер ми је тешко да држим и волан и мењач и телефон, а то је два минута и онда се везујем. Друго, немам никакве прекршаје, никада нисам правила никакве проблеме, што сам старија то и спорије возим да ми чак и свирају и сада идем да <стронг>видим да ли ћу да идем у затвор или не - објаснила је Марија на чије се речи надовезао њен возач Милош који није искључио могућност да је он направио неки прекршај. <фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/11/27/10/3263222_сцреенсхот-103_фф.јпг?вер=1681133693" алт="Марија Шерифовић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ЗВЕЗДЕ ГРАНДА<бр /><бр />

Марија се огласила и након што је изашла из суда. Објаснила је како заправо није био у питању никакав озбиљан прекшај, већ да није примила позив и да је требала да потпише одређену документацију.

- <стронг>Много посла ни за шта, али јако пријатно искуство, не идем често по судовима. Дивне даме, лепо смо провели тих 10, 15 минута - задовољно је истакла певачица.

(Курир.рс/ Грандонлине)

Коментари / 0

Оставите коментар