Три особе погинуле у несрећи код Мркоњић Града

Три лица су погинула, а четири повријеђена у саобраћајној несрећи која се догодила у мјесту Црна Ријека, општина Мркоњић Град, саопштено је из Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Република Српска 08.04.2023 | 10:58
Три особе погинуле у несрећи код Мркоњић Града

У саобраћајној несрећи, која се догодила синоћ у 19.43 часова, учествовало је путничко возило "мицубиши", којим је управљао Мирослав Каурин /34/ из Шипова и теретно моторно возило "форд".

Погинула су лица чији су иницијали С.Ц, Е.Ч. И С.П, сви из Јајца, а четири лица која су повријеђена била су заједно са њима у теретном возилу.

Увиђај су обавили дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука са полицијским службеницима Полицијске станице за безбједност саобраћаја Мркоњић Град.

Тужилац је наложио да се предузму потребне истражне мјере и радње, као и вјештачења ради утврђивања околности саобраћајне незгоде, а наложена је и обдукција тијела погинулих лица, која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске. 

(Срна) Фото: Илустрација/ МУП Републике Српске

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

yyy

08.04.2023 09:32

покојим дуси туим господ одредијо да дусу оставе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Влашћу обесправљени грађанин

08.04.2023 10:37

Туга голема. Покој душама настрадалих. Питамо ли се што нам се све ово дешава.?Непитамо,срљамо у амбис,остадосмо без народа,и то све већом брзином.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туга

08.04.2023 11:18

Туга ал тај пут је ûжас гдје људи све претиче и како возе то је страшно,друго камиони су исто проблем ухвате колону по пар километара неће да се смакну на проширењем а могу има мјеста.На жалост.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрко и црно

08.04.2023 12:17

...све код нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

08.04.2023 13:17

Мноство је фактора за овакав немили догадјај,али један од највецих фактора тренутно је огроман стрес који праве ове силне камере,пандури,пресретаци некакви.Спијају из сваког јарка,са свих страна нисане'.Људи се немогу уопсте сконцентрисати на возњу нити да у њој узивају,колоне су непрегледне,да се слуцајно не надјес у фокусу неког пандура.Ово нити је нормално ста раде ,нити доноси икакву добробит у саобрацају,удеса милион,цак ни статистика(коју презирем)не показује видна побољсања.То казе неко ко'30 година професионално вози све сто тоцак има од 100 кила до 40 и висе тона и нема до сад никакав озбиљан прекрсај.Сад возити је толики стрес и нервоза да то висе уопсте нема никакву љепоту.

Name

Јоја

08.04.2023 15:07

Треба врсити константну контролу алкохола и брзине , постављати скривене радаре ,троносце Повецати новцане казне и одузимање возацке на дузи период

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Јоја

08.04.2023 15:40

Ти си обицно блебетало и скоројевиц...срамота сто се потписујес са "Јоја",то је надимак и синоним слободе у Срба,а не туторства и спијунирске слузбе.