„Бинго за бебе“ – храна за бебе за 0% марже

Бинго се до краја године одриче марже на храну за бебе!

Босна и Херцеговина 08.04.2023 | 09:43
„Бинго за бебе“ – храна за бебе за 0% марже

Компанија Бинго покреће акцију „Бинго за бебе“ кроз коју се у потпуности одриче марже за све производе из категорије хране за бебе.

Акција Бинго за бебе! почиње у априлу и трајат ће до краја 2023. године, а обухвата сљедеће категорије производа: храна за бебе, кашице и сокови за бебе, те вода за бебе.

„Акцијом „Бинго за бебе“  желимо пружити подршку свим родитељима који се сусрећу са изазовима али и срећом родитељства. Вјерујем да смо сви свјесни демографских изазова са којима се наша земља суочава, а наша трајна одлука је да у фокусу нашег друштвено одговорног дјеловања буде породица. Пројекат је значајна инвестиција и вјерујем да ће ова акција бити важна порука охрабрења локалним заједницама, којима је компанија Бинго, као највећи домаћи малопродајни ланац трговина, све ове године настојала обезбиједити најбољи омјер квалитете и цијене“, истакао је Един Ибрахимовић, Извршни директор за бизнис операције компаније Бинго.


Акција „Бинго за бебе!“, прва такве врсте у БиХ током које ће се одређене категорије производа продавати са 0% марже, представља још један примјер посвећености компаније Бинго купцима у БиХ, који су у фокусу њеног дјеловања и пословања већ 30 година. 

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

БЛ

08.04.2023 08:07

Свака цаст. Купујте само домаце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свака цаст!

08.04.2023 08:15

Велика помоц најмладјим и најсладјим становницима у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Арса

08.04.2023 08:20

Коначно нешто паметно ко је осмислио и одобрио заслужује све похвале

ОДГОВОРИТЕ