Нова банка уручила васкршњу донацију „Мозаику"

Бањалучко Удружење грађана „Мозаик пријатељства“ свакодневно припрема стотине оброка за социјално угрожене суграђане, а за вријеме празника тај број буде знатно већи. Вођена потребама једне од најосјетљивијих категорија становништва, Нова банка је данас уручила донацију која ће искористити за припрему празничних оброка.

Република Српска 07.04.2023 | 13:54
Нова банка уручила васкршњу донацију „Мозаику"

„Укупни успјех је већи ако дио нашег пословног успјеха подијелимо да друштвом и заједницом у којој послујемо. Подршка и солидарност посебно долазе до изражаја у вријеме празника, када сви настојимо да празнични период учинимо што радоснијим. Поносни смо што нашим пријатељима из „Мозаика пријатељства“ помажемо у реализацији активности које се, прије свега, односе на бригу о социјално угроженим категоријама“, истакао је руководилац корпоративних комуникација Нове банке Стефан Пајић.

„Нова банка и „Мозаик пријатељства“ имају континуирану сарадњу, на којој сам лично захвалан. Ова донација донијела нам је посебну радост, јер стиже у вријеме празника, те ћемо бити у могућности да корисницима наших услуга припремимо свечани ручак. То је за нас заиста значајан гест, јер, примјера ради, за припрему таквог ручка потребно нам је, између осталог око 250 кг меса, те друге потрепштине. Хвала вам што вјерујете у наш рад и препознајете наше потребе“, рекао је предсједник Удружења Мирослав Субашић.

Начела друштвено одговорног пословања којим се Нова банка води обухватају подузимање активности за добробит појединаца и заједнице, толеранцију, поштовање различитости, људска права, те промоције позитивних вриједности.

(ПР) Фото: ПР