Славна глумица је била Чолина прва велика љубав!

Глумица Јасна Орнела Бери била је прва и велика љубав славног певача Здравка Чолића.

Забава 06.04.2023 | 20:29
Славна глумица је била Чолина прва велика љубав!

Здравко Чолић једна је од највећих звезда на Балкану и ту титулу поносно носи деценијама уназад. Врло посвећен публици и својој блиставој каријери, певач готово никад није био део трачева и скандала, али је његов приватни живот одувек интригирао све.

Чола је више од две деценије у складном браку са супругом Александром, са којом има две ћерке, међутим раније су за њим луделе многе познате даме, а међу њима је и глумицаЈасна Орнела Бери. О својој првој великој љубави Чолић је ретко говорио за медије, док је она то учинила само једном.

Њих двоје су се у Сарајеву млади заљубили једно у друго, а детаље њиховог односа својевремено је открила Јасна.

"Увек ће део мог срца бити резервисан за њега. Први пут након рата срели смо се у Београду, био је то јако дирљив сусрет који никад нећу заборавити. Он је фасцинантна личност и своју харизму успешно одржава и данас. Пре свега је добар човек. Чола ми је посветио песму "Ноћ ми те дугује", коју је сам написао. Не могу рећи да смо се ми забављали или били у вези. То је посебан однос, који и данас траје. То је и даље љубав коју не можете помиловати и држати за руку. Здравко ће остати увек свачији и ничији", истакла је Јасна.

"Здравко Чолић је особа која шири позитивну енергију. Он је харизматична личност. Има оно нешто што је успео да задржи и после толико година. Пре свега је добар човек. Ту искру у његовом оку која не престаје да зрачи видела сам чим сам га упознала", рекла је Беријева у једном интервјуу.

Овако Јасна изгледа:

 

Коментари / 0

Оставите коментар