Инспекција затворила Бренино "дивље" градилиште!

Певачица Лепа Брена са супругом Бобом Живојиновићем кренула је са дивљом градњом на Бежанијској коси на државном земљишту, о чему су причу објавили Папарацо лов и Курир, нако чега је реаговала инспекција и затворила градилиште.

Забава 06.04.2023 | 18:35
Инспекција затворила Бренино "дивље" градилиште!

- Грађевинска инспекција води поступак инспекцијског надзора над извођењем грађевинских радова на наведеној локацији. Извршено је и затварање градилишта стављањем службеног знака "затворено градилиште", као и постављањем посебне траке за обележавање затвореног градилишта. Остављен је позив инвеститору, сходно Закону о инспекцијском надзору, како би се исти изјаснио на све околности. Према јавним подацима из катастра непокретности, извођење радова се обавља на парцели која је у јавној својини града - пише у допису Секретаријата за инспекцију, надзор и комуникацију.

 

Lepa Brena, Nelegalna Gradnja, Kuća, Bespravna Gradnja<спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ЗОРАНА ЈЕВТИЋ

Певачица и бивши тенисер могу да се похвале успешном каријером током које су зарадили огромно богатство, па луксуз којим је окружена и те како интригира јавност. <а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/3867671/брена-у-проблему-а-не-спуста-цену" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Они поред луксузне виле на Бежанијској коси, коју процењују на 2.500.000 евра, поседују некретнине широм света, имају богат возни парк и луксузну јахту.

(курир.рс)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Да

06.04.2023 18:10

Се цовјек згрози .Толико су се осилили да раде ста хоце какви су то људи па поред толиког богатства они граде на дрзавном земљисту.Писало је у новинама прије пар година да су крали струју на Копаонику .Бозе па имају ли они имало савјести?Има ли та похлепа границе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фуј

06.04.2023 18:16

Поред толиког новца, граде на дивљака. Фуј!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

07.04.2023 05:45

Ови успјесни људи нису глупи и неинформисанни да би правили овакве греске и сигуран сам да је ово нека греска или им неко покусава намјестити аферу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Берија

01.05.2023 06:47

Грешка свакако НИЈЕ ! Намештање је од стране озне, а "намештеници" немају баш неки завидни ниво интелигенције, и оно мало ликвора им је испрано новцем и засада несанкционисаним поступцима утаје пореза, крађе струје, што им је опет омогућила озна која их је и пројектовала.